Stiže nastavak priče: Zehra uskoro ponovo na malim ekranima

Članak objavljen: 28.06.2016 u 13:00 časova

Serija “Zehra” koju su obožavali svi, vraća se na male ekrane.

Glavnu žensku ulogu tumači petnaestogodišnja Čagla Šimšek koja je glumom počela da se bavi kada je imala samo pet godina. Serija govori o devojčici Zehri čiji se život skroz promenio kada je sa samo četrnaest godina morala se uda za bogatog mladića kojeg nikada nije videla. To je bio ugovoren brak koji je njen otac dogovorio, a Zehra je morala da pristane na to.

Posle venčanja, kao najmlađa nevesta prelazi u raskošnu vilu svog muža, gde živi sa njegovom porodicom, svekrvom, deverom, i njihovom decom. Emotivni bol i nepravda nateraće je da promeni svoju sudbinu. Uz pomoć jedne od profesorki iz svoje škole, Zehra smišlja plan bekstva.

Čagla je tokom svoje karijere snimila i brojne reklame, što je bila preporuka producentima da je angažuju u seriji. Takođe, Čagla je nedavno izjavila da je u školi drugovi maltretiraju zato što je bogata i slavna.

Igrala je u brojnim telenovelama. Ogromnu popularnost stekla je igrajući u seriji “Zehra” koja je postala pravi hit, kako u Turskoj, tako i širom Balkana. Osim Čagle, u seriji glume Orhan Šimšek, Gozde Muhavelat, Bengi Ozturk i mnogi drugi. Ono što će obradovati sve koji su rado gledali ovu seriju, jeste to da će se nove epizode uskoro prikazivati na TV Pink.

Izvor: Pink.rs
Foto: PrintScreen, Facebook

Povezane vesti:

Junak “Zehre” još čeka presudu za ubistvo oca: Osudite me na smrtnu kaznu!
“Zehra” pokorila kolevku telenovela
ŠOK: Nikad nećete videti kraj “Zehre”!
Ufuk Sen: Najokrutniji smo kada smo najslabiji!

Ostavi komentar