Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Članak objavljen: 26.06.2016 u 13:00 časova

Popularne turske zvezde koje su uvek rado gledane na malim ekranima, bračni par Berguzar Korel i Halit Ergenč poznati po ulogama Šeherezade i Onura u čuvenoj seriji “1001 noć”, ove jeseni ponovo će se zajedno naći u seriji čiji je naslov “Izdajnik”.

Deset godina nakon serije koja im je donela i ljubav i slavu, Berguzar i Halit ponovo igraju zajedno, a do prvog susreta pred kamerama među njima je bila evidentna hemija koja im je donela popularnost kod gledalaca ali i sreću u privatnom životu. Da li ta hemija među njima postoji i nakon sedam godina braka, ostaje da se vidi.

U novoj seriji, prema pisanju turskih tabloida, igraju bračni par iz dvadesetih godina dvadesetog veka. Ona je balkanska lepotica Azize, a on oficir Dževat, otac dvoje dece, koji u jednom trenutku mora da bira između otadžbine i ljubavi. Seriju potpisuju braća Tajlan, reditelji “Sulejmana Veličanstvenog”.

Za ulogu Dževata Halit, koji se na male ekrane vraća posle dvogodišnje pauze, morao je da smrša pet kilograma. A sa zaradom od oko 45.000 evra po epizodi, postao je u ovom trenutku najplaćeniji turski glumac.

Izvor: Pink.rs
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Lepša nego ikada: Evo čime se danas bavi Šeherezada (VIDEO)
Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

Ostavi komentar