“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

Članak objavljen: 11.07.2016 u 13:00 časova

Najpopularniji glumačko­bračni par sa Bosfora, Halit Ergenč i Berguzar Korel, staće uskoro ponovo zajedno pred kamere.

Tačno na desetogodišnjicu od početka emitovanja čuvene serije “1001 noć”, vratiće se na mali ekran u seriji “Izdajnik”. Reč je o potresnoj drami sa istorijskim elementima, iza koje stoji režiserski tim popularnog “Sulejmana Veličanstvenog”.

Halit će udahnuti dušu Dževatu, ocu dvoje dece i oficiru na službi u Solunu. On će u jednom trenutku morati da bira između ljubavi prema balkanskoj lepotici Azize (Berguzar) i odanosti otadžbini.
– Oduševljen sam što ponovo radim sa Berguzar. Ovo je tip uloge gde je važno kakvu hemiju ćete ostvariti sa partnerom. Smatram da je fatalnu ljubav mnogo lakše dočarati uz ženu sa kojom ste doživeli onu pravu, i da će nam zbog toga biti mnogo lakše – istakao je Ergenč, koji je zarad uloge smršao pet kilograma. – Tokom karijere mnogo puta sam plaćao cenu slave. Tako sam uz Sulejmana godinama gajio bradu i brkove, a sad sam zbog Dževata “probušio” kašiku. Iskreno, ova žrtva mi se više dopada. Osećam se kao dečko. To se i vidi na najsvežijim paparaco fotografijama, nastalim na plažama popularnog turskog letovališta Marmaris.

Slavni par je sa sinom Alijem uzeo desetak dana odmora, kako bi “napunio baterije” za predstojeće snimanje serije. Iznajmili su velelepnu jahtu kojom su krenuli u obilazak turske obale. Kupali su se na otvorenom moru, Halit je pecao sa sinom, dok ih je Berguzar uglavnom posmatrala sa palube.

Inače, plavooki Turčin postao je najplaćeniji tamošnji glumac. Za ulogu u “Izdajniku” dobijaće 45.000 evra po epizodi, dok će njegova draga zarađivati 25.000 evra. Ukoliko serija postane hit i potraje do juna sledeće godine, odnosno “izgura” sezonu, zajedno će inkasirati čak 2.500.000 evra!

Izvor: Novosti
Foto: Instagram/PrintScreen

Povezane vesti:

Lepša nego ikada: Evo čime se danas bavi Šeherezada (VIDEO)
Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar