Sultanija Fatma i Nigar-kalfa osvajaju bioskope filmom ‘Kadın İşi Banka Soygunu’!

Članak objavljen: 25.01.2014 u 9:25 časova


Meltem Kumbul (gledaocima poznatija kao sultanija Fatma) i Filis Ahmet (poznatija kao Nigar-kalfa) prošlog petka su krenule u osvajanje bioskopskih dvorana sa svojim novim filmom ‘Kadın İşi Banka Soygunu’! Priča je o borbi protiv sve lošije socijalne i ekonomske situacije u Turskoj, koja je kulminirala prosvedima u istanbulskom Gezi parku prošlog leta.
Gulaj (Meltem Kumbul) je samohrana majka koja jedva krpi kraj s krajem u kućici u kojoj živi sa sinom i majkom. Osim što joj se vratio rak dojke, njen krojački salon je zatvoren zbog duga banci u kojoj je digla kredit za troškove lečenja. Ipak, sva sreća što Gulaj ima najbolje prijateljice na svetu koje će joj uvek držati leđa – ratoborna Bilge (Filis Ahmet) kojoj je dosta robotiziranog posla u pozivnom centru velike kompanije, lepa izvršna bankarka Nihal (Ozge Ulisoj) koja želi da se osveti šefu koji joj je oteo unapređenje, te slobodoumna Durdane (Esra Dermancioglu) koja se takođe muči s dugovima nakon što joj je propao ugostiteljski biznis.
Tokom jedne zajedničke noći uz glasnu muziku i alkohol, četiri žene odlučuju da opljačkaju banku, tačnije poslovnicu u kojoj Nihal radi, kako bi došle do toliko potrebnog novca za dugove, za pomoć svojim majkama i povratak u socijalno-ekonomski sistem koji ih je odavno odbacio… I tu zabava počinje.
I glumica Ozge Ulisoj, koja u filmu tumači lik bankarke Nihal, glumi u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. U novim nastavcima četvrte sezone koje se tek prikazuju u Turskoj, Ozge tumači poljsku princezu Anu Jagelović, koju će Hurem i njen sin Selim dočekati s počastima. Svojom će gracioznošću i lepotom privući pažnju dvorana, ali i razbesnjeti Nurbanu zbog sve očitije bliskosti sa Selimom.


Autor: RTL

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar