Sultaniju Hurem muž izneverio u borbi protiv raka

Članak objavljen: 20.06.2015 u 10:19 časova

Nakon što se kao Hurem u “Sulejmanu Veličanstvenom” (Pink) oprostila od ovdašnjih ljubitelja nedavno završene serije o najmoćnijem sultanu sa Bosfora, Vahide Gordum je obukla “dres” Prve TV, gde je pre desetak dana stigla kao majka glavne junakinje moderne turske bajke “Zvala se Feriha”. Jednoj od najcenjenijih tamošnjih glumica upravo je tokom snimanja ove melodrame dijagnostikovan rak dojke.

Zbog bolesti je morala da se oprosti od lika Zehre, ali podrška kolega, koji su je prozvali “ženski Jul Briner”, nije joj nedostajala. Međutim, izostala je baš tamo odakle joj je bila najpotrebnija – od muža.

- Bila sam povređena kad sam posle 20 godina braka shvatila da je mom suprugu svejedno hoću li živeti ili umreti, već da mu je najstrašnije to što neću imati kosu i trepavice. Ne znam koja me je od te dve bolesti više uništila, rak ili razočaranje. Zapala sam u tešku depresiju, a ćerka Alize mi je bila jedino utočište u kom sam našla snagu da se borim i preživim - priznala je Gordumova, koja će uskoro zaigrati u novoj seriji.

Izvor i foto: Novosti

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar