Sve o turskom zavodniku koji je zaludeo Balkan

Članak objavljen: 23.01.2016 u 17:00 časova

Mert Jazidžiogul u novoj turskoj seriji “Crna ruža” koju možete gledati samo na TV Pink, glumi mladog buntovnika Barana. Do sada je glumio u seriji “Izgubljeni grad” i u filmu “Ljudi moga dede”. Naglašava da je pronašao svoju profesiju i da će sigurnim koracima grabiti napred. Mert i dodaje kako je pre nego što je počeo da se bavi glumom vodio prilično monoton život.
– Ujutro sam odlazio na predavanja, a uveče bih izlazio s društvom – opisuje svoj život mladi glumac ”Crne ruže”.

Mert studira ekonomiju, no njegova prava ljubav ipak je gluma.
- Moram priznati da sam bio sramežljiv i povučen. O glumi sam samo maštao. Mislim da je ipak mnogo uzbudljivije udahnuti život likovima iz scenarija. To uzbuđenje nikad neće splasnuti. Ne planiram da se bavim ekonomijom. Gluma je ono čime želim da se bavim. Želim sigurnim koracima nastaviti u tom smeru – dodaje miljenik svih tinejdžerki koje prate ovu sada već kultnu seriju.

Mladi glumac čije vreme tek dolazi, nije pohađao glumačku akademiju, a svoj ulazak u glumačke vode opisuje rečima.
- Otišao sam na snimanje serije u kojoj je glumila moja prijateljica i tamo upoznao Džana Sipahiju. Odlazio sam na razna probna snimanja i jednog dana upoznao važne ljude. Kad su me pitali da li bi išao na časove glume, oduševljeno sam pristao. Nekako istovremeno počeo sam glumiti u seriji “Izgubljeni grad” i pohađati časove glume – iskren je 22-godišnji glumac.

Kroz šta će sve mladi Baran, inače miljenik mnogih gledateljki, morati da prođe, sa kojim izazovima se suočiti, gledaoci imaju priliku da vide u novim uzbudljivim nastavcima turske hit serije ”Crna ruža” na TV Pink, koja se emituje svakog dana od 20h.

Izvor: Pink.rs/Dnevnik.hr
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Popularni glumac izgovorio sudbonosno “da”
Još jedan turski zavodnik stiže u Beograd
Turski glumac za kojim su “poludele” devojke u Srbiji
Zvezda serije “Crna ruža”: Prijaju mi poređenja sa Anđelinom Džoli

Ostavi komentar