Turski glumac za kojim su “poludele” devojke u Srbiji

Članak objavljen: 17.04.2016 u 13:00 časova

Glumac Mert Jazidžiogul koji ima 21. godinu popularnost je stekao ulogom u seriji “Crne ruže”. Student ekonomije polako korača glumačkim stazama.

– Moram priznati da sam bio sramežljiv i povučen. O glumi sam samo maštao. Mislim da je ipak mnogo uzbudljivije udahnuti život likovima iz scenarija. To uzbuđenje nikad neće splasnuti. Ne planiram se baviti ekonomijom. Gluma je ono čime se želim da se bavim – kaže Mert.

O popularnosti zasad govori samo u superlativima, a najveća su mu podrška njegovi bližnji. Zgodni glumac ima petero braće i sestara.
– Moja je porodicaj, naravno, imala i argumente za glumu, ali i protiv glume. Ali mislim da je samo važno ono što čovek želi. Lepo mi je kad vidim da me mnogi nepoznati ljudi prihvataju i vole – kaže Mert.

A na pitanje kako se nosi s obožavateljkama, samo skromno odgovara da ga često na ulici dozivaju, i to najčešće imenom Baran koje ima u “Crnoj ruži”. Zbog snimanja serije, kaže, nema dovoljno vremena za svoj privatni život, pa tako nema ni devojku. – Znam da zvuči kao floskula, ali zaista uz ovakav radni tempo nemam vremena za ljubav – kaže Mert.

Izvor: dnevnik.hr
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Popularni glumac izgovorio sudbonosno “da”
Zvezda serije “Crna ruža”: Prijaju mi poređenja sa Anđelinom Džoli
Otkrivamo tajne sa seta “Crne ruže”!
Glumac koji je zaludeo devojke stiže u Beograd?!

Ostavi komentar