Ukleti Sulejman: Zli duhovi i tajanstvena smrt na snimanju serije!

Članak objavljen: 21.03.2014 u 20:02 časova


Smrt scenaristkinje najgledanije turske serije “Sulejman Veličanstveni“ Meral Okaj, samo je još jedan u nizu bizarnih momenata na setu, a mnogi veruju da glumce i celu ekipu prati loša karma, budući da su se Hurem i Mahidevran rastale od partnera, Nur je pala niz stepenice, a Merjem pokušala samoubistvo.
Poznavaoci Kurana tvrde da je scenaristkinja oskrnavila Islam, te da ju je zbog toga pratila nesreća. Seriju je pokušao da osujeti i turski premijer Erdogan, te je Meral stalno morala da menja scenario, a vlasti su joj zabranile da snima na stvarnim lokacijama. Takođe, javnosti se nije svidelo kako je prikazan sultan i njegov harem, budući da je Sulejman opisan kao razvratni vođa, koji samo misli na piće i žene.
- Pretili su mi ekstremni islamisti pa sam neko vreme bila pod policijskom zaštitom, a bez telohranitelja nisam smela da izađem iz kuće – žalila se Okaj. Šuška se da je stres u rekordnom roku pogoršao njeno zdravstveno stanje, jer je Meral umrla od raka pluća samo pet meseci nakon što su joj ga dijagnostikovali.

Za Merjem su problemi počeli nakon preseljenja u Tursku. Obožavaoci su je napadali, jer je bila previše zla na ekranima, a počele su i svađe sa bivšim verenikom Džanom Atešom, sa kojim je ostala u drugom stanju, ali ju je ostavio, jer nije želeo dete. Zbog nesreće u ljubavi i stresa na poslu, lepotica je pokušala samoubistvo. Hureminom duhu se ne sviđa kako ju je glumica prikazala u seriji?
Ipak, završila je na psihijatriji u Nemačkoj.
- Uverili su je da je za sve kriva crna magija. Vidovnjaci misle da je neko bacio urok na nju, a nije isključeno ni da Merjem proganja uznemireni Huremin duh, kojem se ne sviđa kako ju je glumica prikazala u seriji – kažu prijatelji.

Ništa bolje nije prošla ni Nur, koja glumi Mahidevran. Tokom snimanja se razvela od supruga, a i raskinula i poslednju vezu. Kada se napokon srećno udala, povredila se na setu. Pala je niz stepenice i završila u bolnici, a nakon toga, nekoliko nedelja nije mogla da ustane iz kreveta, zbog povrede kičme.

Izvor: 24sata.hr

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar