Upoznajte devojku koja je osvojila turskog Breda Pita

Članak objavljen: 28.02.2016 u 15:00 časova

Kivanč Tatlitug venčao se nedavno u Parizu sa Bašak Dizer Ta vest je rastužila njegove obožavateljke koje su se potajno nadale da će truski Bred Pit i dalje biti slobodan. A ko je devojka kojoj je rekao da? Modna stilistkinja, lepa brineta koja može da parira najpoznatijim svetskim blogerkama.

Njih dvoje su se pre venčanja zabavljali dve godine. Upoznali su se na snimanju serije “Zabranjeno voće”, u kojoj je Kivanč imao glavnu ulogu, a Bašak je imala zadatak stilistkinje.

Zato i ne čudi što im je kum na venčanju bio Kerem Čataj, producent pomenute serije.

Supruga turskog Breda Pita je prva modna cica. Besprekorno odevena.

I Kivanč voli modu. Pre petnaestak godina bavio se manekenstvom, i to u Parizu, čak je i 2002. pobedio na takmičenju za najboljeg modela. Čim su se pojavile prve glumačke ponude, napustio je modu.

Bašak i Kivanča spaja ljubav prema sportu. Lepa brineta zna da dobra odeća ne znači mnogo bez dobre linije, pa je treniranje na listi njenih obaveza. A Kivanč je želeo da bude košarkaš, i to pre izleta u glumu i pre bavljenja manekenstvom, ali ga je jedna povreda sprečila u tome.

Izabranica turske zvezde je i veliki ljubitelj motora, pa ako Kivanč voli brzu vožnju, ima ženu kraj sebe koja može da ga povede u jednu ludu avanturu.

Sve ovo ga je privuklo kod Bašak. Ako tražimo još neki razlog njegove odluke, ima ih nekoliko i u ovoj izjavi:
- Ne pravim razliku između plavuša, brineta, crnki, žena smeđih ili plavih očiju… Sve je to nebitno. Šarm i duša, energija koju osetite je ono što vas automatski privuče – rekao je glumac u jednom intervjuu.

Pre veze sa modnom stilistkinjom Kivanč se od 2005. do 2013. zabavljao sa Azrom Akin, glumicom i modelom, devojkom koja je 2002. bila Mis Turske i Mis sveta.

Izvor: Blic žena
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Stao na ludi kamen: Oženio se Ezel
Oženio se turski Bred Pit: Majka nije prisustvovala venčanju
Ekstra: Oni su poreklom s ovih prostora!
Svi detalji nove Bali-Begove serije!

Ostavi komentar