Upoznajte glumce koji glume decu sultanije Hurem i Sulejmana!

Članak objavljen: 09.02.2013 u 20:01 časova


Nakon Mustafe, još je dvoje sultanovih naslednika ušlo u godine rane mladosti. Prvi je princ Mehmet, koji je postao velika pretnja polubratu Mustafi kao direktni konkurent za presto. Iako je sultan jednako voleo svu svoju decu, Mustafina i Mehmetova majka, Mahidevran i Hurem, večno su se mešale u njegov odnos sa decom i nagovarale ga da se javno nakloni jednom od njih. Tu je i sultanova kći jedinica, Mihrimah, koja je izrasla u lepu, vrlo pametnu devojku koja se neće ustručavati da iznese svoje mišljenje pred ostalim sultanijama na dvoru te obrani majku od novih spletki i intriga. Iako će se zaljubiti u tajanstvenog vojnika pesnika, njena majka imaće druge planove – želi je čim pre udati za svog novog vernog slugu, Rustem-agu.

Hureminu odraslu decu glume mlade nade turskog glumišta, koje su svoje debitantske uloge imale u televizijskim serijama. Hureminog prvorođenog sina Mehmeta glumi Gurbej Ileri, rođen 1988. u Istanbulu, koji se turskoj javnosti predstavio ulogom Kerema u seriji “Arka Siradakiler” iz 2007. Privatni život ovog bivšeg modela javnosti je postao zanimljiv nakon što se saznalo da je u vezi s Ezgi Ejuboglu koja u “Sulejmanu” glumi Ajbige, Bali-begovu neprežaljenu devojku.
Snalažljivu princezu Mihrimah igra Pelin Karahan, rođena 1984. u Ankari, koju su turski gledaoci zavoleli zbog uloge u pet sezona dugoj tinejdžerskoj seriji “Kavak Yelleri”, a mnogi je prepoznaju i po ulogama u reklamnim kampanjama za Coca Colu i čokoladicu Kit Kat. Uvek nasmejana Karahan već godinu dana uživa u braku sa fitnes trenerom, Erdincem Bekirogluom i jedva čeka da postane majka.Izvor i foto:24sata.hr

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar