Upoznajte nove prinčeve 4. sezone “Sulejmana Veličanstvenog”!

Članak objavljen: 30.08.2013 u 9:25 časova


I dok obožavatelji serije “Sulejman Veličanstveni” nestrpljivo očekuju nastavak emitovanja, u Turskoj uskoro počinje sa prikazivanjem 4. sezona (II. deo), pod nazivom “Şehzadeler Devri”, u slobodnom prevodu “Doba prinčeva”. Glavna tema biće smrt Sulejmana i Hurem, a saznaćemo ko je i kako nasledio sultana. Budući da vreme prolazi i prinčevi rastu tako je i produkcija serije odabrala dva nova glumca. Princa Mustafu i dalje glumi Mehmet Gunsur, princa Bajazita igraće mladi turski glumac Aras Bulut Inemli dok će princa Selima glumiti plavokosi Engin Osturk.

Svojevremeno su turski mediji pisali da Kivanč Tatlitug razmatra prihvatanje uloge Selima te da bi Beren Sat trebala glumiti njegovu suprugu, sultaniju Nurbanu. No produkcija serije je odabrala je Merve Bolugur za ulogu sultanije Nurbane. Merve Bolugur glumi atraktivnu Zejnep u seriji “Sever Jug”.
Gledaoce ove serije očekuje još mnogo napetih trenutaka i šokantnih smrti. Jedna od njih je i smrt princa Mustafe koji je pogubljen zbog veleizdaje.

http://youtu.be/nRY_QV6bBkY

Izvor: Sapunice.net

Povezane vesti:

Zvezde “Sulejmana Veličanstvenog” na naslovnoj strani magazina “GQ”: Ko je najbolji tip?
Aras Bulut Inemli: Ljubomoran sam i ne bih mogao biti sa glumicom u vezi!
Četvrta sezona “Sulejmana Veličanstvenog” od ponedeljka na malim ekranima!
Aras Bulut Inemli rizikuje otkaz radi ljubavi!

Ostavi komentar