Zainteresovani za treću sezonu: “Sulejman” se seli na TV Happy?!

Članak objavljen: 31.05.2014 u 12:00 časova

Pre pola godina digla se velika pompa oko kupovine treće sezone popularne turske serije. Ali zbog zastoja s dodelom frekvencije ona se sada nigde ne emituje.

Prve dve sezone „Sulejmana Veličanstvenog“ obarale su rekorde gledanosti na “Prvoj”. Stoga je tada televizija u nastajanju “Nova” odlučila da kupi seriju, računajući na to da će od Radio-difuzne agencije dobiti dozvolu za nacionalno emitovanje. Jedan broj epizoda premijerno je i emitovan. Međutim, kako RRA još nije dodelila nikom slobodnu frekvenciju za nacionalnog emitera, planovi „Nove“ su se poremetili.

Skupo plaćena serija nikako ne bi mogla biti isplativa na televiziji koja se može videti samo u kablovskom sistemu. Stoga su, kako saznajemo, počeli pregovara sa vlasnicima televizija u regionu o prodaji prava za tu seriju. Među prvima razgovaralo se sa čelnicima TV „Hepi“. Predrag Ranković Peconi, vlasnik televizije „Hepi“, nije krio zainteresovanost za “Sulejmana Veličanstvenog”.

- Tačno je da sam razgovarao o preuzimanju serije “Sulejman”, međutim zasad nema ništa od toga. Samo pregovaramo. Ništa precizno sada ne mogu da vam kažem – rekao nam je on dok sa „Nove“ nisu želeli da komentarišu situaciju.

Izvor: Blic

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar