Zavirite u luksuzni dom Sedef Avdži i Kivanča Kasabalija!

Članak objavljen: 16.12.2013 u 11:04 časova


Lepa Sedef Avdži i Kivanč Kasabali u braku su punih osam godina, a u oktobru su dobili sina Džana, krunu njihove ljubavi, sa kojim će neko vreme živeti u luksuznom apartmanu od sto kvadrata, gde su pre nekoliko godina prešli iz glomazne kuće koja im u to vreme nije odgovarala. ”Večito smo se dovikivali i shvatili smo da nam treba intimniji prostor. Ali, sada ćemo ponovo morati da se selimo u kuću, zbog bebe nam treba više mesta”, kaže Sedef i priznaje da će se teško rastati od stana koji je veoma zavolela.
Uprkos tome što su preokupirani obavezama oko bebe, u svoje toplo gnezdo ljubazno su primili ekipu novinara, ali nisu im dozvolili da slikaju malog Džana, niti dečju sobu, objašnjavajući to činjenicom da ne žele da uznemiravaju mališana. ”Objavili smo njegove fotke na tviteru i to je za sada sasvim dovoljno”, kažu prelepa Bahar i njen zgodni muž.
Stan u luksuznoj četvrti Istanbula ima predivan pogled na Bosfor, a u uređivanju enterijera mnogo im je pomogao Sedefin otac Babur, poznati turski dizajner enterijera. ”Tata mi je rekao da sam mu bila najzahtevniji klijent”, otkriva glumica.

Lepoj glumici kuhinja ne služi samo za ukras. Naprotiv, obožava da kuva, a Kivanč najviše uživa u ukusnim kolačima koji su specijalitet njegove supruge.

Sedef i Kivanč veliki su ljubitelji knjige i pažljivo biraju dela koja će se naći u njihovoj biblioteci. ”Mnogo toga ostavili smo kod roditelja, ali kada se preselimo, police će biti prve na spisku prioriteta”, kaže Sedef


Prekrasni retriver Kalif postao je član porodice: Sedef i Kivanč ubeđeni su da će njihov sinčić najlepše igrati upravo sa kućnim ljubimcem.


Nevelikom spavaćom sobom dominira francuski ležaj sa atraktivnim prekrivačem koji im je poklonila Sedefina majka. Novinarima nije promaklo cveće na prozoru, a lepa glumica otkriva da obožava dalije koje neguje s velikom ljubavlju.

”Sedef je dve fotelje moje pokojne bake, koje za mene imaju veliku vrednost, presvukla zelenim materijalom i stavila ih u ugao salona. Sofe i drveni sto uzeli smo u Mundo konceptu, kameni stočić sa mozaikom kupljen je u Bozdžadi, našem omiljeno letovalištu, dok je ostali nameštaj pravljen po porudžbini”, objašnjava Kivanč.

Mladi par na terasi obavezno pije jutarnju kafu, uveče se ovde opuštaju uz pićence i neretko tu serviraju ručak.

Povezane vesti:

Večeras u seriji “Paramparčad”: Džansu je slomljena
Večeras u seriji “Paramparčad”: Alper ucenjuje Džihana
Večeras u seriji “Paramparčad”: Gulseren pobesni kada ugleda Hazaline poklone
Lepša nego ikada: Evo čime se danas bavi Šeherezada (VIDEO)

Ostavi komentar