Zbog ovih lepotica su i muškarci gledali turske serije

Članak objavljen: 08.05.2016 u 11:00 časova

Još otkako je u Srbiji počela da se prikazuje serija “Hiljadu i jedna noć”, pomama za turskim serijama ne prestaje.

One su po popularnosti prestigle i čuvene španske i latinoameričke sapunice, a glumice koje su se pojavljivale u njima oduzele su dah muškarcima širom Balkana. Pred vama su neke od najpopularnijih turskih glumica koje važe za najatraktivnije žene, ne samo u Turskoj, već i na ovim prostorima.

Berguzar Korel

Ona se proslavila ulogom Šeherezade u popularnoj turskoj seriji “Hiljadu i jedna noć”. Na njenu lepotu niko nije ostao ravnodušan, pa ni njen partner Halit Ergenč, odnosno Onur iz serije, sa kojim je u braku od 2009. godine. Iako se proodila 2010. i na svet donela dečaka Alija, glumica je ubrzo vratila svoju liniju i izgleda bolje nego ikad.

Ona se čak pojavila i u seriji “Sulejman Veličasntveni” jer je, kako su u Turskoj govorilo, bila ljubomorna na Merjem Uzerli, sa kojom je njen suprug glumio. Osim što je uspešna glumica, Berguzar se pojavljuje i u brojnim marketinškim kampanjama, ne samo u rodnoj zemlji, već i širom Bliskog istoka.

Merjem Uzerli

Crvenokosa zavodnica iz serije o sultanu Sulejmanu jedna je od najatraktivnijih žena. Rođena je u Nemačkoj, ali se u Tursku vratila zbog oca. Iako su je pratili brojni skandali, posebno oni da je seriju napustila zbog nedovoljno visokog honorara, Merjem i dalje važi za jednu od najpopularnijih glumica.

Uzerli je napustila Tursku i objavila da je raskinula sa dugogodišnjim dečkom Kanom, nakon što je u javnost procurelo da ju je varao. Iako su raskinuli, ona je 2012. godine na svet donela ćerku Laru, čiji je otac upravo njen neverni dečko.

Beren Sat

Devojka koja je glumila zlicu u seriji “Zabranjeno voće” najplaćenija je turska glumica – dobija čak 20.000 evra po epizodi koju snimi. Publika je obožava, a Beren je svoju lepotu umela da unovči ne samo kroz glumu, veći kroz brojne reklamne kampanje. Mnogi su komentarisali da je njen talenat za glumu beskrajan, a dobila je i brojne nagrade u Turskoj.

Na žalost muškog pola, Beren je 2012. godine počela da se zabavlja sa kolegom Kenanom Dodžuluom. Dve godine kasnije su se verili, da bi se u julu 2014. godine venčali u Los Anđelesu.

Fahrije Evdžan

Ova atraktivna crnka proslavila se ulogom Nedžle u popularnoj seriji “Kad lišće pada”. Fahrije je godinu dana studirala psihologiju u Nemačkoj, a sa 19 godina vratila se u Tursku gde je studirala istoriju na istambulskom univerzitetu. U centar pažnje došla je kada je zbog njen turski zavodnik Burak Ožčivit, poznatiji kao Bali Beg, raskinuo veridbu sa Džejlen Čapa.

Par se upoznao na snimanju serije u kojoj su glumili glavne uloge, a iako se tada šuškalo da se rodila ljubav, njih dvoje nisu priznali da su zajedno, dok Burak nije stavio tačku na trogodišnju vezu sa tadašnjom verenicom.

Hatidže Šendil

Ona je srca publike osvojila ulogom Dile u istoimenoj seriji, a na razočarenje muškog pola, Haidže se udala. Ona je pre godinu dana rekla sudbonosno “da” Buraku Sagjašaru, a kum joj je bio glumac Halit Ergenč. Atraktivna glumica bila je i Mis Turske, ali modu sada shvata kao hobi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Instagram/Youtube

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno
Hurem uživa u prvim letnjim danima u društvu ćerkice

Ostavi komentar