“Zehra” pokorila kolevku telenovela

Članak objavljen: 05.07.2016 u 13:00 časova

Mada se Latinska Amerika smatra kolevkom nagledanijih telenovela svih vremena, izgleda da čak ni ova sila laganih TV formata nije odolela plimi sa Orijenta.

Turske melodrame, počevši od “Sulejmana Veličanstvenog”, preko čuvenog “Ezela” i fatalne “Sile”, u talasima su osvajale zemlju po zemlju, sve dok konačno nisu udarile o obale Centralne i Južne Amerike, izazvavši pravu pomamu među gledaocima željnih nečeg novog. A priče sa udaljenog Bosfora, nalik na bajke o Šeherezadinoj “1.001 noći” ponudile su upravo to.

Poslednji u nizu serijala koji je raspametio Latinose jeste saga o turskoj maloj nevesti Zehri, čiji nas nastavak uskoro očekuje na Pinku. Tamošnja publika dobro je upoznata sa zvučnim imenima turskog glumišta, ali popularnost Buraka Ozčivita, Kenana Imirzioglua, Halita Ergenča, Džansu Dere i Merjem Uzerli ovih dana pomutila je mlada heroina ove telenovele, glumica Čagla Šimšek (13).

Osim oduševljenja njenim glumačkim talentnom i rolom u jednoj od najgledanijih turskih melodrama, medije iz Latinske Amerike zanima i glumičina intima. Tako su česti članci u kojima se do tančina prepričavaju njene životne ambicije i ispisuju hvalospevi o Čaglinoj odgovornosti i ozbiljnosti.

“Karijera i obrazovanje podjednako su važni u njenom životu, te je Čagla uspela da svakog snimajućeg dana u ‘Zehri’ ispuni i obaveze prema školi”, ističe se u magazinima, a u poslednje vreme Šimšekova im je pomutila pamet neočekivanim nastupima na društvenim mrežama.

Tako je publiku s druge strane okeana pozdravila fotografijama na kojima pozira u modernoj odeći – kratkim majicama, trenerkama i pantalonicama, poručivši im da je ona više od nesrećne Zehre. Nalik na drugu tinejdžerku – ljubiteljku zabave i Džastina Bibera.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Ključne reči: ,

Povezane vesti:

Junak “Zehre” još čeka presudu za ubistvo oca: Osudite me na smrtnu kaznu!
Stiže nastavak priče: Zehra uskoro ponovo na malim ekranima
ŠOK: Nikad nećete videti kraj “Zehre”!
Ufuk Sen: Najokrutniji smo kada smo najslabiji!

Ostavi komentar