“Zvala se Feriha”: Uskoro ponovo na našim kanalima

Članak objavljen: 16.01.2016 u 16:02 časova

Hit serija „Zvala se Feriha“ od 25. januara u 16.30 na Prvoj TV

Moderna bajka „Zvala se Feriha“ koja je osvojila srca miliona gledalaca stiže 25. januara na Prvu! Popularnu tursku glumicu Hazal Kaju, koju pamtimo kao Nihal iz serije „Zabranjeno voće“, gledaćemo u ulozi mlade, tajnovite lepotice Ferihe svakog radnog dana od 16.30 na Prvoj TV. Njenu majku tumači nova sultanija Hurem iz „Sulejmana Veličanstvenog“ i jedna od najboljih glumica Turske, Vahide Gordum, dok Ferihinu najveću ljubav igra najbolji model Turske 2010. godine neodoljivi Čagataj Ulusoj.

Feriha je prelepa devojka koja živi u istanbulskoj luksuznoj četvrti ali ne zato sto su njeni roditelji bogati, već zato što je firma za koju njen otac radi obezbedila skromni stambeni prostor za njih. Njen otac Riza je domar, a majka Zehra spremačica. Zajedno s braćom Mehmetom i Omerom Feriha živi u podrumu zgrade sanjajući o životu kakav vode stanari zgrade. Oni su uspešni i bogati, imaju najnovije telefone, automobile, odeću, putuju svetom. Feriha se druži sa bogatom, razmaženom i psihički nestabilnom, imućnom kćerkom dizajnerke, Larom. Iako nije iz njihovog sveta, Feriha svojom upornošću i istrajnošću dobija stipendiju na prestižnom univerzitetu koji pohađaju deca iz najbogatijih turskih porodica. Na početku godine Feriha privlači pažnju najpopularnijeg mladića i plejboja Emira i njegove ekipe – najboljeg prijatelja Koraja i razmažene Hande. Stideći se svog statusa, Feriha se predstavlja kao mlada bogatašica iz ugledne porodice. Kako vreme odmiče, Feriha i Emir se sve više zaljubljuju jedno u drugo ali i Ferihine laži postaju sve komplikovanije. Lepa Feriha će tako stvoriti svoju lažnu bajku u kojoj je ona princeza. Sreća neće potrajati zadugo jer je svaka laž na kraju otkrivena. Saznaće se prava istina ko je devojka pod imenom Feriha.

Ulogom Ferihe, Hazal je osigurala status najpopularnije glumice na Bliskom istoku, a zanimljivo je da je Hazal pozajmila glas ćerki Tonija Soprana u turskoj sinhronizaciji jedne od najpopularnjih serija današnjice ‘Porodica Soprano’. „Soundtrack“ serije, koji potpisuju Nail Jurtsever i Čem Tunčer osvojio je nagradu na 39. dodeli nagrada ‘Golden Butterfly’ 2012. godine. Nail Jurtsever potpisuje muziku i za hit serije ‘Asi’ i ‘Kako vreme prolazi’, za koju je takođe dobio nagradu.

Glavne uloge: Hazal Kaja, Čagataj Ulusoj
Produkcija: Turska, 2011-2012
Originalni naslov: Adını Feriha Koydum

Izvor: EMDT forum
Foto: Promo

Povezane vesti:

Najgledanija serija u Turskoj “Paramparčad” od večeras na Prvoj TV!
Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Zehra i Feriha se zbližavaju
Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Feriha nema snage da izgovori istinu
Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Halil gubi razum

1 Komentar

  1. mara je ostavio komentar 19/01/2016 u 07:17

    Najbolja turska serija. Glavni glumci vanserijski. Emir prelijepo momče- vidi se  da je jednim dijelom sa nasih prostora!

Ostavi komentar