Zvezda serije “Crna ruža”: Prijaju mi poređenja sa Anđelinom Džoli

Članak objavljen: 19.03.2016 u 15:00 časova

Baš kao dobra čorba, tako i svaka sapunica mora da ima “mirođiju”, kako bi radnji dala potpun ukus i publici probudila sva čula.

U melodramama taj začin, svakako, neizbežne su zlice, a u turskoj “Crnoj ruži”, koju od decembra pratimo na Pinku, za “biber i so” u životima glavnih likova zadužena je atraktivna 25-godišnja glumica Hilal Altinbilek.

Njena Ozlem odgovorna je za mnoga spletkarenja, ali i razotkrivanja sumnjivih radnji.
- “Crna ruža” prilika je kojoj sam se dugo radovala. Uobičajene su predrasude o negativcima, ali smatram da su baš takvi likovi pravi test za glumce i njihov talenat. Od početka sam želela da ona ne bude obična zlobnica, jer zao može biti svako, ali inteligencija je ono što je sve “mračne” likove izdvaja iz mora sličnih – poručuje lepa Hilal, i tvrdi da je baš zbog toga svoju zlicu učinila neodoljivom.

Zajednički stav kritike i gledalaca popularne serije jeste da joj to nije bio veliki izazov, jer je od pojavljivanja na sceni prati titula fatalne žene.
- Prijaju mi poređenja sa Anđelinom Džoli. Još od 17. godine, kad sam odigrala prve uloge, mediji su me povezivali sa njom. Mada postoje sličnosti, zbog usana i kose, oduvek sam nastojala da izgradim sopstveni stil i da ne ličim ni na koga.

Ozlem mi je bila veliki zadatak na kojem sam mnogo naučila, ali osećam da mi tek predstoje uloge koje će mi obeležiti karijeru. Ko zna, možda to bude i neka turska Lara Kroft - poručuje junakinja “Crne ruže”, koja je tokom snimanja serije osvojila srce kolege sa seta – Merta Jazidžioglua.

Romansa se dugo odvijala pod velom tajni, sve dok ih paparaci konačno nisu uslikali tokom šetnje plažom, i time potvrdili ono o čemu se dugo govorkalo.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

Popularni glumac izgovorio sudbonosno “da”
Turski glumac za kojim su “poludele” devojke u Srbiji
Otkrivamo tajne sa seta “Crne ruže”!
Glumac koji je zaludeo devojke stiže u Beograd?!

Ostavi komentar