Zvezda serije “Zvala se Feriha”: Naučila sam kako da se nosim sa tračevima

Članak objavljen: 08.08.2015 u 17:00 časova

Lepa Hazal koju gledaoci znaju iz serije “Zvala se Feriha” vraća se na male ekrane u seriji “Igra laži”, a u ekskluzivnom intervjuu priča nam o tome kako se nosi sa slavom i zlim jezicima.

Iako Hazal Kaja ima tek 24 godine, postigla je neverovatne uspehe i stekla svetsku popularnost glumeći u projektima koji su joj osigurali mnogobrojne nagrade i od kritike i od publike. Svoj posao obožava, ali priznaje da život pod budnim okom javnosti nije lako živeti.
– Život pod lupom javnosti neretko izaziva stres. Ponekad me zbog toga uhvati depresija i onda najradije ne izlazim, ali, srećom, imam mnogo dragih prijatelja s kojima se opustim, odemo u neki dobar restoran i uživamo u hrani. To mi odmah vrati volju za životom.

Hazal je rođena 1990. godine u bogatoj i uglednoj porodici advokata. Ipak, uprkos bogatstvu i ugledu, nije imala jednostavno detinjstvo. Roditelji su joj se razveli kad je imala sedam godina, a starateljstvo je dobila njena majka Ajsegul Kaja, advokatica koja je ujedno i jedna od osnivačica Udruženja za zaštitu ženskih prava. Hazal za svoju majku kaže da joj je velika podrška, da je izuzetno liberalna osoba, za razliku od njenog oca, i da bez nje ne bi imala uspešnu karijeru.

Njeni roditelji su očekivali da će i Hazal biti advokat, ali ona je odmalena znala da želi da se bavi umetnošću i sa četiri godine je krenula na časove baleta, a kasnije je počela da svira violinu. Iako ima pretrpan raspored, glumica obrazovanje smatra izuzetno važnim. Zato je upisala fakultet u Istanbulu i govori tri strana jezika.
– Prvo sam mislila da ću nastaviti da studiram glumu u Italiji, ali sam ipak odlučila da to bude Amerika. Jezici mi odlično idu. Uz talijanski i francuski, odlično govorim engleski i mislim da neću imati problema – rekla je Hazal i dodala da počinje da uči i nemački jezik.

Često mora da se nosi s lažnim napisima u medijima i tračevima da je razmažena i da pravi probleme na setovima, ali kaže da to ignorše jer zna da je izmišljeno.
– Atmosfera je na setu kao kod kuće, sve proživljavamo zajedno. Zato nikad ne govorim da se na setu dogodilo ovo ili ono jer nam je to dom i smatram da se o poverljivim temama ne govori. To je za mene kao da govorim ja nisam takva, ja sam zapravo ovakva. Mislim da od toga nema nikakve koristi jer na kraju će svako verovati u ono što želi.

Hazal se često pripisuju ljubavne veze s partnerima u serijama, ali to nije istina jer je glumica u vezi sa 15 godina starijim glumcem Alijem Atajom.

Izvor: večernji.hr
Foto: Promo

Povezane vesti:

Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Zehra i Feriha se zbližavaju
Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Feriha nema snage da izgovori istinu
Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Halil gubi razum
Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Feriha je prinuđena da napravi još jedan korak

Ostavi komentar