Categories U susret 200. broju

Pismo meseca: Pišite nam, i osvojićete specijalne poklon-paketiće!

Dragi čitaoci, pozivamo vas da nam pošaljete vaše pismo za rubriku “Čitamo i mi vas” u okviru štampanog izdanja magazina “Lepota i zdravlje”  na mejl lepotaizdravlje@color.rs i tagujete nas na Instagram fotkama na kojima je i naš septembarski broj. Za najmaštovitije pismo i fotku ovoga puta smo pripremili dva specijalna poklon-paketića!!!

U pitanju su Catrice paketići sa šminkom, a u svakom od njih je pet mejkap proizvoda iz limitirane kolekcije “Soleil d’ete”: Golden Lip Booster sjaj za usne, Metal Eyelight senku, Metal Infused Eye paletu senki za oči, Metal Colour ruž za usne i Catrice SunStripping bronzer u nijansi C01.

C01 Sun Kissed Miss
C01 Metal Muse

 

 

 

 

 

 

 

 

Sa velikim uzbuđenjem i radošću pripremamo naše 200. izdanje, u kome vas očekuje mnogo zanimljivih i važnih tema i intervjua, u kojima ćete, nadamo se, uživati u jednakoj meri u kojoj mi uživamo pripremajući sve te priče za vas. Na putu koji smo za ovih 200 brojeva prošli svojim pismima i fotografijama uslikanim sa našim naslovnim stranama na najlepši mogući način ste nam davali do znanja da ste uz nas i da volite to što radimo.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

1 komentar

  1. Postovani,
    Moje pismo je vise jedan vid molbe. Ja Vas molim da u nekom od narednih casopisa obradite temu pranja vesa( rublj, peskiri, posteljin) i koliko je nezdravo njihovo pranje na 30 C. Jer imam veliki problem sa svekrvom koja sav ves, peskire pere na 30C, a za nju je merodavan, o tome da li je nesto zdravo ili ne, clanak procitan u vasem casopisu. Te Vas stoga molim da na jedno 2 strane obradite ovu temu, jer ja samo lovam sta je oprano 30 C da bih ga ja potom otkuvala.
    Unapred zahvalna zabrinuta snajka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA