Categories ZDRAVLJE

11 navika zdravih, fit i srećnih ljudi

  • Ako se u životu još uvek borite sa osećajem nezadovoljstva prema svom telu, proverite šta bi trebalo da radite drugačije.
Foto: Thinkstock

Nije tajna da je vreme u kojem živimo poprilično izazovno. Paralelno trebali bismo imati uspešne karijere, sređen privatni život i po mogućnosti biti u formi. Neki će u svemu tome i uspeti, a svejedno neće biti srećni, dok će drugi provesti celi život pokušavajući dostići taj ideal. Ako stalno ponavljate iste ili slične radnje, jasno je da se vaša situacija neće promeniti.

Pročitajte i… 10 inspirativnih citata koji će vas uveriti da ne odustajete od svojih ciljeva

LIčni trener Džejms Anderson je za portal Biro 24/7 otkrio kojih 11 navika bi trebalo uvesti u naše živote. Tačnije, predstavio je koncept po kojem žive srećni, zdravi i fit ljudi koje je kroz svoj posao upoznao. Za početak ističe kako moramo postaviti ciljeve, budući da ta radnja ima jak psihološki moment i na neki nas način tera da prema njima napredujemo. Isto se odnosi i na vežbanje: želite li se dovesti u formu, na početku zacrtajte određenu kilažu do koje želite doći i marljivo radite dok je ne postignete. Što se tiče ishrane, Anderson kaže kako je ključno držati se razmere 80:20, što znači da većina obroka koju pojedemo bi trebalo biti zdravi i uravnoteženi, dok si samo ponekad trebali bismo priuštiti cheat meal.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA