Categories ZDRAVLJE

5 namirnica koje ne bismo smeli da konzumiramo, ukoliko želimo ravan stomak

Pravilna i zdrava ishrana igra veliku ulogu u našem radu na sopstvenom zdravlju, ali i vitkoj liniji. Ukoliko želite ravan stomak, postoji nekoliko namirnica, koje biste trebalo da izostavite iz upotrebe, kada je priprema vaših obroka u pitanju.

5 namirnica koje zasigurno stoje na našem putu ka ravnom stomaku:

1. Crveno meso

Ako želite pojačati unos proteina i biti na dijeti koja ima niski udeo ugljenih hidrata, vaše namere su dobre. Ali ako taj protein dobijate iz pogrešnih izvora, to bi onda moglo izazvati protiv efekat i stvaranje masnih naslage na stomaku. Stoga se pridržavajte proteina poput ribe, piletine i ćuretine, a iz dijete izbacite crveno meso.

2. Šećer

Znamo da šećer ima dosta štetnih uticaja na naš organizam, a učestvuje i u stvaranju masnih naslaga na stomaku. Međutim, nije ga dobro, potpuno odstraniti iz ishrane, pa je najbitnije da obratite pažnju na dnevni unos količine šećera i da se zadržite u granicama normale.

3. Alkohol

Kalorije iz alkoholnih pića, zasigurno su jedan deo naših masnih naslaga na stomaku, pa ipak, ukoliko imate meru, možete se povremeno počastiti čašom dobrog vina.

Pročitajte i…Čajevi kao najveći saveznici vitke linije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA