Anđelina Džoli sve mršavija…

Anđelina Džoli sve mršavija…

SHARE

Idealna težina na visinu od 172 centimetra koliko je glumica visoka bila bi 57 kilograma. Anđelina kaže da zbog dece i pretrpanog rasporeda nema vremena da jede.

Kad se prošle nedelje pojavila na dodeli “SAG” nagrada u društvu Breda Pita, Anđelina Džoli pažnju na crvenom tepihu zaokupljala je i svojim mršavim izgledom. Njenu tanku liniju dodatno je naglasila i duga, crna “Jenny Packham” haljina.

- Ona zaboravlja da jede, a kad je gladna, jede samo orašaste plodove i bobice – rekao je izvor blizak glumici te dodao da je nedavno na jednom snimanju tražila samo voćne plodove.

- To je sve što je jela tokom dana iako je mogla da traži šta god da poželi – tvrdi izvor.

- Toliko je zauzeta s decom da zaboravlja na hranu, a kad ima vremena ne odvaja se od voća i povrća. Posebno voli egzotične plodove. Uvek govori kako su puni hranjivih materija – otkriva izvor.

Novi hit u Holivudu u su acai bobice koje rastu na drvetu palme, a slične su grožđu. Poboljšavaju metabolizam i podstiču mršavljenje.

- Anđelina izgleda jako mršavo, ali ona se samo smeje kad joj neko to kaže i brani se pretrpanim rasporedom koji ima. Svejedno, izgleda nezdravo. Svi primećuju kako joj ramena strše – tvrdi izvor.

Glumica je visoka 172 centimetra. Njena idealna težina bila bi 57 kilograma, a ona teži samo 44 kilograma.

Nema komentara

Ostavite komentar