Categories Zdrava ishrana

Anđelina Džoli sve mršavija…

Idealna težina na visinu od 172 centimetra koliko je glumica visoka bila bi 57 kilograma. Anđelina kaže da zbog dece i pretrpanog rasporeda nema vremena da jede.

Kad se prošle nedelje pojavila na dodeli “SAG” nagrada u društvu Breda Pita, Anđelina Džoli pažnju na crvenom tepihu zaokupljala je i svojim mršavim izgledom. Njenu tanku liniju dodatno je naglasila i duga, crna “Jenny Packham” haljina.

Ona zaboravlja da jede, a kad je gladna, jede samo orašaste plodove i bobice – rekao je izvor blizak glumici te dodao da je nedavno na jednom snimanju tražila samo voćne plodove.

To je sve što je jela tokom dana iako je mogla da traži šta god da poželi – tvrdi izvor.

Toliko je zauzeta s decom da zaboravlja na hranu, a kad ima vremena ne odvaja se od voća i povrća. Posebno voli egzotične plodove. Uvek govori kako su puni hranjivih materija – otkriva izvor.

Novi hit u Holivudu u su acai bobice koje rastu na drvetu palme, a slične su grožđu. Poboljšavaju metabolizam i podstiču mršavljenje.

Anđelina izgleda jako mršavo, ali ona se samo smeje kad joj neko to kaže i brani se pretrpanim rasporedom koji ima. Svejedno, izgleda nezdravo. Svi primećuju kako joj ramena strše – tvrdi izvor.

Glumica je visoka 172 centimetra. Njena idealna težina bila bi 57 kilograma, a ona teži samo 44 kilograma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA