Categories Zdrava ishrana

Autorka najpopularnije dijete ima super jednostavnu formulu za topljenje masnih naslaga

Prizanjte da vas užasava taj višak oko stomaka, ali nikako da se pokrenete i konačno ga se rešite. Sigurno imate hiljadu izgovora zašto konačno ne krenete u obračun sa naslagama, ali za sjajn izgled i osećaj vredi se pomučiti! Jer je nakon toga zadovoljstvo neopisivo! Dobra stvar je što se uz ispravnu formulu i program vežbanja sve može dovesti u red – sve ono zbog čega ste nesigurni! 

To najbolje zna Kristmas Abot – fitnes cica za koju nikada ne biste rekli da je rodila dvoje dece! Reč je o dami koja krosfit drži u malom prstu, ali je i autorka čuvene The Badass Body Diet – uz koju su “čuda” moguća i predstavlja jednostavnu formulu za mršavljenje i ciljano skidanje naslaga. 

Fizička aktivnost, koliko god da ste uporni, neće otopiti naslage na čitavom telu, a to je upravo ono što nam je potrebno da bismo dobili savršenu lniju. Dakle, vežbe jesu neophodne, ali bez određenog režima ishrane neće doneti potpune rezultate.

Pravilan izbor hrane je najveći saveznik na putu do dobre figure, a u tome se slaže i gospođa Abot i otkriva svoju “tajnu”.

Pročitajte i… Podignuta guza i seksi noge? Kućni trening od 10 minuta stvarno pravi razliku!

Kliknite na sledeću stranicu…

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA