Maja Volk: Trebalo je da dobijem rak da shvatim šta sebi činim lošom ishranom

by | januar 25, 2014

U magazinu 50 VIP formula za vitkost i zdravlje Maja Volk pričala nam je kako se u mladosti večito borila s desetak kilograma viška, te da se mirila s tim kako ima ”loš metabolizam” i da je ”sklona gojenju”. Danas se isključivo hrani presnom hranom, i tvrdi kako nikada ne bi mogla da se vrati konvencionalnom načinu ishrane.

Maja Volk

Trebalo je rak da dobijem da bih konačno shvatila šta sebi činim lošom ishranom. Danas znam da postoje samo dve vrste hrane: ”živa” i ”mrtva”, tj. presna i termički obrađena. Hraneći se živom hranom čovek unosi žive ćelije koje obnavljaju tkivo i jačaju imunitet, te se organizam lakše bori s toksinima. Kiselina je veliko zlo za želudac, tako da i kafu izbegavam. Ujutru popijem pola litre soka od deset vrsta voća, povrća i semenki. To je moj izvor energije„, otkriva Maja.

Više o ovom i 49 drugih iskustava pročitajte u magazinu „50 VIP formula za vitkost i zdravlje“.

Autor: Life Content
Foto: Janko Petković

Tagovi: