Categories Zdrava ishrana

NAJZDRAVIJI doručak na svetu: Smršajte i ozdravite!

Dan valja započeti jakim doručkom koji će vas razmdrati i dati neophodnu energiju za sve one obaveze, male i velike, koje strpljivo čekaju da ih “čekirate” na “to do” listi. Nakon dobrog doručka siti smo, čili, puni elana, ali dobar doručak znači i da smo uneli sve hranljive materije koje su neophodne našem telu da bi normalno funkcionisalo.

Foto: Guliver/ Getty images
Foto: Guliver/ Getty images

Najbolje je da vaš izbor svakog jutra bude zdrav šejk u vidu vitaminske bombe posle koji će utoliti glad i onima sa najvećim apetitom, ali i blagotovorno delovati na čitav vaš organizam.

Zdravi šejkovi su postali pomodarstvo, ali ne bez razloga. Oni zaista imaju svoju svrhu – ne smao što čuvaju vaše zdravlje, jačaju imunitet, štite vas od virusa i infekcija, već i doprinose bržem mršavljenju i očuvanju dobre linije.

Mi vam donosimo recept za “najzdraviji” šejk na svetu, tako bar kažu oni koji su ga isprobali. Savetuje se da ga konzumirate svaki dan umesto doručka i da ćete već nakon mesec dana videti fantastične rezultate – na, ali i u svom telu!

Vaga će pokazati bar kilogram manje, nokti i kosa biće jači nego pre, a koža sjajna i blistava!

Pročitajte i… Tajna vitke linije je tako jednostavna. Doručkujte ove tri namirnice i nikada se nećete ugojiti!

Recept za ovaj fantastični napitak potražite na sledećoj strani…

4 komentara

  1. SVAKA CAST! 🙂 Ovo je veomaaa ukusno…zdravo i lako za spremanje! 🙂
    kako JABUKE…MED, ORAHE I ZOBENU KASU i inace veoma volim i redovno konzumiram…svakako da cu probati da napravim i ovaj ukusni okrepljujuci SEJK! Hvala na ideji!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA