Categories Psiha

O čemu sve muškarci lažu

I same smo svedoci o čemu sve žene ne žele da pričaju, a veoma često i lažu. Ali moramo znati da ni muškarci nisu bez tih kompleksa. Evo o čemu sve oni lažu:

1. O godinama
I dok u tinejdžerskim danima lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, toekom godina situacija se počinje menjati, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

2. O visini
Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne pretjerujte sa visinom potpetica.

3. O novcu
Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme kada je spoljnja privlačnija od one prave unutrašnje lepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

4. O nezi
Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

5. O broju kilograma
Težina je svakako nešto o čemu ne želi pričati većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve grižne savesti će izreći laž. Slično je i sa muškarcima, ali u oba smera. Istraživanja su pokazala kako će 60 posto muškaraca umanjiti, a 40 posto dodati kilograme, zavisno od kompleksa mršavosti ili debljine.

6. O seksualnoj aktivnosti
Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama krije i po koja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno nadmeću.

7. O veličini polnog organa
Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer od pamtiveka je veličina polnog organa bila dokaz muškosti.

Pročitajte i… Kvaliteti žena koje muškarci više cene od fizičkog izgleda

Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA