Jabukovo sirće za mršavljenje

16.04.2012 u 10:00 časova 1 komentar

Jabukovo sirće predstavlja jedan od najpoznatijih prirodnih lekova u borbi protiv suvišnih masnih naslaga. Odlično je za smanjivanje nivoa masti u krvi, podstiče ubrzan metabolizam i štiti organizam od slabljenja imuniteta usled nekih dijeta. Pektini iz jabuka vezuju se za mast, smanjuju njihovo usvajanje i gomilanje i omogućavaju normalan nastavak dijete, bez naglih vraćanja izgubljenih naslaga. Ono što je posebna prednost izbora jabukovog sirćeta  jeste činjenica da je ono bazirano na prirodnim osnovama koje ne mogu da naude ljudskom organizmu.

Postoje dva načina upotrebe jabukovog sirćeta.

Prvi način vezuje se za korišćenje 1 do 2 kašike jabukovog sirćeta razmućenog u vodi, i to da se uzima ujutru natašte.

Drugi način se vezuje za prvi, samo što neki ljudi dodaju 1 do 2 kašike meda u ovu mešavinu.

Kada je u pitanju želja za gubitkom telesne težine postoje mnogi faktori koji su bitni za pozitivan učinak: koliko kilograma viška imate, u kakvoj fizičkoj kondiciji je vaš organizam. Mnogi ljudi su u prvom mesecu korišćenja uspeli da izgube do 5 kg, a čak 15kg na godinu dana. Proces svakako nije preko noći, nego zahteva odricanja i, naravno, fižičku aktivnost.

Sviđa mi se (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

1 komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.

  1. Mica komentar dat April 27, 2014 u 4:57 pm

    Pažljivo ako pijete ovo na prazan stomak. Ja sam probala i dobijem žestoke bolove u stomaku čim popijem, a inače mi isto sirće ne smeta u salati i nemam stomačnih problema.

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.