111 godina Schwarzkopfa

by | maj 15, 2009

Svoj 111 rođendan Schwarzkopf je proslavio sinoć u hotelu “Admiral”, podsetivši goste na stare proizvode i stare stilove. Pored toga promovisani su i novi trendovi za naredni period.

 

Lepota i Zdravlje - Moda - 111 godina Schwarzkopfa

Gosti su bili u prilici da vide reviju frizura Branislava Komazeca, ambasadora „Schwarzkopfa“, koji je predložio četiri nova stila; Nature divine, Caravan glam, New Faith, The short koja prate i četiri najnovija proizvoda: „Palette 10 minuta“, „Schauma Q10“, „Gliss Asia Straight“ i „Taft Ultra Silk Touch“.

 

Lepota i Zdravlje - Moda - 111 godina Schwarzkopfa

 

Predstavnik „The short“ stila bila je pevačica Katarina Rašić, koja je prepoznatljiva po modernim i urbanim fizurama, a voditeljka Marija Kilibarda je „branila boje“ glamura , duge kose i stila „Caravan glam“.

 

Lepota i Zdravlje - Moda - 111 godina Schwarzkopfa - Marija

 

Veče je upotpunosti bilo posvećeno lepoj kosi, pa je tako gošća sa najlepšom frizurom dobila poklone „Scwarzkopfa“. Za dame koje su želele da promene svoje frizure, bio je otvoren improvizovan frizerski salon. „Schwarzkopf“ je ovom prilikom promovisao i nove proizvode, pa su gosti pored izložbe starih trendova i revije najmodernijih frizura mogli da posete i štand sa „SYOS“ proizvoda.

 

Broj 111 ima posebno značenje van proslave specijalne godišnjice. Broj 1 predstavlja inovaciju: prvi šampon i prvi lak za kosu nosili su Schwarzkopfovo ime. Isti broj takođe predstavlja lidera na tržištu: „Schwarzkopf Taft“ i „Schwarzkopf Palette“ su robne marke broj jedan u Evropi. Broj 1, naravno, predstavlja i poverenje koje već 111 godina „Schwarzkopf“ uliva potrošačoma.
U novim frizurama i rođendanskoj torti uživali su i Ivan Bekjarev, Dragan Sakan, Tamara Bakić, Branka Pujić, Tanja Pujin, Cile Marinkovic, Uroš Đurić i mnogi drugi.

 

Lepota i Zdravlje - Moda - 111 godina Schwarzkopfa

 

Tagovi: