Poklon: Zavirite u budućnost svoje kože!

Povodom 20. rođendana magazina “Lepota i zdravlje” – “Epilion Derma Laser” centar za tri dobitnice poklanja inovativni VISIA 3D pregled lica.

by | 27 marta, 2021

Ovaj mesec posvetili smo retrospektivama i podsećanju na sve ono što je činilo “Lepotu i zdravlje” tokom prethodne dve decenije. A “Epilion Derma Laser” uz nas je od samih početaka. Kada biste nas pitali gde smo, još početkom dve hiljaditih, prvi put čuli za mnoge od danas sasvim uobičajenih tretmana ulepšavanja – veoma bi često naš odgovor bio: upravo u ovom centru.

Pročitajte i… Koje teme vas čekaju u jubilarnom broju “Lepote i zdravlja”.

Šta treba da znate o “Epilion Derma Laser” centru

Od prvog dermatološkog lasera u Srbiji (2000.) do danas, Epilion ostaje pionir vrhunske tehnologije. Tokom godina postali su prepoznatljivi kako po tretmanima trajne epilacije, tako i po inovativnim metodama podmlađivanja lica, oblikovanja tela i laserske dermatologije. “Epilion” trenutno radi sa šest najsavremenijih medicinskih lasera. Uz najnovije trendove iz oblasti estetske dermatologije, ljubazno i stručno osoblje “Eplion Derma Laser” centra svojim
klijentima pored kvalitetne i sigurne usluge pruža i najviši nivo pažnje i posvećenosti.
P.S. Konsultativni pregledi za sve intervencije kod lekara specijalista dermatovenerologa su – besplatni.

Pročitajte i… Kako je izgledalo snimanje jubilarne naslovnice magazina “Lepota i zdravlje”.

Poklon povodom 20. rođendana „Lepote i zdravlja“: VISIA 3D pregled lica za 3 dobitnice!

Da li znate u kakvom je stanju vaša koža i koja vrsta nege joj je potrebna? Uz Visia 3D pregled lica doživećete potpuno novo iskustvo i uvid u stanje kože. RBX tehnologija omgućava analizu i prikaz nivoa vaskularnih i pigmentnih stanja, prisutnost porfirinskih depozita (bakterija), UV oštećenja kože – fotostarenje, teksturu i tonus kože. Sa VISIA sistemom možete simulirati efekte starenja kože za 5-7 godina unapred u područjima fleka i bora, kao i simulaciju mogućeg ishoda pomlađivanja kože uz određene zahvate, tretmane i preparate.

Kako do poklona?

O načinu učešća u jubilarnom darivanju saznajte više na našem Instagram profilu @lepotaizdravlje.rs. I… hvala što nas pratite i na društvenim mrežama!

lepotaizdravlje.rsViorel Kurnosov / iStock / Getty via Guliver

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.