Rođendansko darivanje: Poklon za samouverene žene

Povodom proslave jubileja – 20. rođendana magazina “Lepota i zdravlje”,“Mona” je pripremila dva novčanika na poklon.

by | 12 marta, 2021

Nastavljamo naše jubilarno, rođendansko darivanje poklonima još jednog brenda čije komade tako rado nosimo i preporučujemo. A evo i zašto…

Zašto volimo “Monu”

Od svog nastanka 1989. godine, pa sve do danas, kompanija “Mona Fashion” imala je jedinstvenu viziju da svojim kupcima pruži mogućnost kvalitetnog i modernog odevanja u skladu sa vodećim svetskim trendovima
Svake sezone “Mona” nudi ready-to wear kolekcije za žene i muškarce kao i širok spektar modnih aksesoara. Dugoročno zadovoljstvo kupaca je misija kompanije “Mona” od prvog dana te ne pravi kompromise kada su kvalitet i dizajn u pitanju.
“Mona” svoje modele vidi na modernim, ostvarenim, sofisticiranim i samouverenim ženama i muškarcima koji vode računa o svom izgledu u svakoj prilici.

Reč-dve o poklonu
“Mona” je, za dve čitateljke, pripremila na poklon novčanik izrađen od mekane kože, u bakarnoj, metalik boji, sa otiskom zmijske šare. Novčanik je pogodan za kartice. A mi vam želimo da vam upravo ovaj poklon bude nagoveštaj pozitivnih dešavanja na polju ličnih finansija.

Kako do poklona
Uputstvo potražite na Instagram profilu magazina “Lepota i zdravlje”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.