Street style: Sve te devojčice u nama

by | avgust 9, 2018

Vrlo često “uhvatim“ samu sebe da uz neki ozbiljan i poslovan komad garderobe obučem nešto potpuno detinjasto, u boji koja se ne očekuje ili pridodam mini ranac kakve modele možete pronaći i u dečijim radnjama. Dobro je da nisam sama u tome, stoga pogledajte kako su naše četiri trendseterke iskombinovale girly i business komade u istom outfitu.

FOTO: Nikola Nikolić

Marija je devojka koja inspiriše, kako svojim komadima odeće tako i samo svojom pojavom i razmišljanjem. Volećete njen stil a posebno nove fotografije od strane fotografa Nikole. Igrajte se sa plisiranim suknjama svih materijala, nosite ih i uz visoke potpetice i patike, printirane ili pak čipkaste majice…

Marijana, baš poput svake devojčice, voli slatke zalogaje, a od skoro Slatkoteka svoje krofne sprema i za Novaosađane. I da, one idu uz baš svaki outfit i učiniće ga neodoljivim, nosile vi Vansice ili sandale sa debelim đonom. Marijanin profil će vas takođe inspirisati, jer odiše nežnošću i pozitivnim vibeom.

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Moda u danima odmora

Svetlana baš svaki komad ume da iznese na specifičan način, a ovog puta se opredelila za MinnieMe korset i suknju u vedrim bojama. Mnoge devojke bi uz ovu kombinaciju odabrale neku neutralnu nijansu obuće i aksesoara, ali se Svetlana odlučila za bronzanu torbicu iz nove kolekcije brenda Mona i u istoj nijansi papuče sa visokom petom.

I za sam kraj tu je Sara u Zagloveart haljini koja baš odlikuje našu temu nedelje. Nabrana gumica od tekstila u roze nijansi nam otkriva veliku devojčicu u Sari, a njen kompletan profil probudiće istu i u vama!

Pročitajte i… Street style: Festivalske kombinacije na ulicama Novog Sada

Autor: Ivana Ilijin