Aplikacije za vežbanje u teretani

by | 29 marta, 2022
aplikacije za vežbanje u teretani

Ove aplikacije za vežbanje u teretani su besplatne, a biće vam idealan saputnik na putu ka boljoj formi i zdravlju.

Ukoliko se osećate pomalo izgubljeno u teretani ili jednostavno želite da pojačate svoj trening, privatni trener nije jedino rešenje za održavanje top forme.

Od audiovežbi do personalizovanih rutina, aplikacije za vežbanje nude pristup svim vrstama izvora i opcija dizajniranih za to da nas dovedu korak bliže ka ostvarenju naših ciljeva. Bez obzira na to jeste li redovni vežbač ili krećete u teretanu prvi put, ove četiri aplikacije mogle bi vam pomoći na vašem fitnes putovanju.

Aplikacije za vežbanje u teretani

FitOn

Ako tek počinjete svoje fitnes putovanje ili ste tek povremeni posetilac teretane, razmislite o preuzimanju FitOn aplikacije. Aplikacija je neobavezujuća pa nema pritiska da vežbate prema rasporedu, a i dalje možete učestvovati u neograničenim treninzima koje vode selebriti treneri poput Gabriele Union i Džulijan Hous kad god želite. Možete se uključiti i u razne izazove, a ako se prebacite na plaćenu verziju, možete otkriti i mnoštvo raznovrsnih recepata.

Nike Training Club

Ukoliko vam je cilj da poboljšate izdržljivost ili da radite na snazi ​​gornjeg dela tela, Nike Training Club vas pokriva svojom opsežnom kolekcijom  treninga. Uz to, aplikacija dolazi s alatima za postavljanje ciljeva, stručnim savetima i podsetnicima, a sve to kako bi vam pomogli da postignete najbolje rezultate. Sadrže i resurse za izgradnju zdravih navika i vodiče o ishrani. A za dane kada vam se ne vežba u teretani, možete koristiti Nike Training Club za praćenje treninga kod kuće koji ne zahtevaju nikakvu opremu…

Pročitajte i… Idealna kombinacija vežbi za brzo mršavljenje

CardioCast

Aplikacija je ispunjena stalno rastućom bibliotekom audiovežbi od 20 do 60 minuta koje se objavljuju sedmično, što vam omogućuje da svaku sesiju u teretani pretvorite u studijski čas koji je jednostavan za praćenje. Trenutno je dostupna samo na Appleu, ali verujemo da će se to promeniti.

Fitbod

Ova aplikacija uči šta vam se sviđa, ali i šta vas motiviše. Previše ponavljanja može brzo učiniti rutinu u teretani monotonom što dalje može dovesti do stagnacije, ali s Fitbodom to neće biti problem. Aplikacija vas drži na nogama tako što prati sve vaše nedavne treninge i dosledno vam daje nove, što znači da ćete uvek imati nešto novo čemu ćete se radovati  kad odete u teretanu.

Izvor: ljepotaizdravlje.hr

lepotaizdravlje.rsTero Vesalainen/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.