Fitnes alarm

by | 15 novembra, 2010

Da li je jutro ili veče pravo vreme za vašu rekreaciju?
Zar nije sjajno kada u svoj pretrpani dnevni raspored uspete da uklopite i rekreaciju? Odlazak u fitnes centar pre posla definitivno će vas razbuditi i uliti vam energiju za nove poduhvate, a večernji trening će vam pomoći da se oslobodite negativne energije posle napornog radnog dana. No, bilo da vežbate ujutru ili uveče, važno je da budete dosledni. Pitali smo četiri dame da li im je vežbanje postalo rutina i u kojem dobu dana odlaze u fitnes centar…

Ujutru, dok se spremam za novi dan, ne propuštam termin za pilates i šoljicu kafe. To je samo moje vreme. Nakon toga kreće „akcija“, a uz tempo od „300 na sat“ uspevam da uskladim sve obaveze oko kuće, dece i posla. Iako sam se nedavno porodila, prilično sam aktivna, jer uz dobru organizaciju, sve se postiže.
Vesna Milošević, slikarka i dizajnerka nakita

Radije vežbam uveče, jer me to opušta pred spavanje, a ujedno se oslobađam i negativne energije – ukoliko je iza mene loš dan. Vežbanje u večernjim satima više mi odgovara i zbog toga što ujutru volim duže da spavam. Najviše mi prija joga, jer istovremeno istežem i opuštam telo, a za jačanje mišića praktikujem akvabik.
Nataša Unković, manekenka

Plivanje, vožnja bicikla i teretana moji su favoriti kada je reč o bavljenju sportom, a zbog prirode posla, mogu da vežbam tek u kasnim poslepodnevnim časovima. Mislim da je sobni bajs fenomenalna sprava, pogotovo kada dođu hladniji dani.
Danijela Jančić, PR menadžer

Svi moji pokušaji da nateram sebe da idem na aerobik, u teretanu ili na trčanje, bili su kratkotrajni i bezuspešni. Muzika i ples moji su „rituali“ koji mi pomažu da se oslobodim stresa, prikupim novu energiju, ali i da budem u dobroj kondiciji, te koristim svaki slobodan trenutak da im se posvetim.
Maja Marković, pevačica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.