Novogodišnja fitnes čestitka

by | 31 decembra, 2012

Autor: Milan Zarić profesor sporta
www.licnitrener.com

 

Na isteku stare godine sumirajmo rezultate koje smo postigli, da li ste zadovoljni, je li bila uspešna, da li ste vežbali? Najveća želja svih nas je zdravlje. Bilo bi dobro da malo „poguramo“ da se ta želja ostvari, počnite sa vežbanjem i na pola puta ste.

Svaki ponedeljak, svaki prvi u mesecu, a pogotovo svaka Nova godina je novi početak, trenutak kada padaju svi izgovori koji se vezuju za datum ili položaj meseca, sunca, loš horoskop… Pravo vreme da postavimo nove ciljeve i da počnemo sa realizacijom, vreme da počnemo da treniramo.

Zima nam je uveliko prisutna, a sa njom i zimska i praznična trpeza puna zamki. Sa svojim vežbačima sam se pozdravio u nadi da će se posle praznika vratiti vežbanju sa trenutnom cifrom na vagi i približnim obimima i verujem da će biti tako, to želim i vama. Ok je napraviti pauzu ako idete na mini odmor.

Sedam dana neće ništa škoditi, pogotovo ako ste pre toga redovno vežbali. No, ako ostajete kod kuće, nema nijednog razloga da prestanete sa treninzima.

Iskoristite to što su fitnes klubovi prazniji i pojačajte svoj fitnes program. Pošto su uglavnom neradni dani, trening možete uraditi ujutro. Kombinacija treninga sa tegovima i cardio aktivnost su odličan početak neradnog dana. Da biste ga upotpunili, uveče možete otići sa prijateljima na klizanje.

Na kraju stare godine želim da vam poželim sve najbolje u novoj: „Želim vam godinu u kojoj ćete do zdravlja doći sami, u kojoj ćete biti srećniji i zadovoljniji sobom, u kojoj ćete biti okruženi ljudima koje volite i u kojoj ćete širiti ljubav, srećna Nova godina!“

Vaš lični trener Milan Zarić.

2 reagovanja na “Novogodišnja fitnes čestitka”

  1. Milan Zaric kaže:

    Hvala Milice, pozdrav 

  2. Milica kaže:

    Hvala Vam Milane na divnim tekstovima u 2012. -toj, nadam se da cemo i u novoj godini citati vase tekstove, Srecna Nova Godina 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.