Stanislava savetuje: Kako do savršene zadnjice u samo 5 koraka!

by | 13 novembra, 2016

Srbi su veliki gurmani, i više od svega vole da uživaju u hrani… Svesni toga, pored slava koje su već počele, sve što treba jeste da ubace jutarnje razgibavanje i mini trening kako bi ostali u formi i tokom zime.

PRIREDILA: Ivana Ilijin

Ove nedelje za vas smo pripremili vežbe za zadnju ložu uz čiju “pomoć“ je sve što ćete, dan nakon rada ovih vežbi, poželeti samo lift i pokretne stepenice.

Poslušajte Stanislavu Vasiljević i budite u top formi, a pročitajte i… Stanislava savetuje: Kod žena ovi mišići najlakše izgube na snazi, kako to da sprečite?

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Prva vežba se sastoji iz ravnomernog podizanja ispravljene i zategnute noge, najpre desne, pa zatim leve. Ovom vežbom, kroz deset ponavljanja, ćete vrlo lepo zagrejati mišić. Mala napomena za ovu i narednu vežbu: ne dozvolite da vam glava bude naslonjena na ramenima, morate biti ispravljene!

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Vrlo slična vežba prethodnoj, samo sada ćete zategnute noge pomerati napred i nazad. Ponovite deset puta ceo pokret uz zastajanje na sredini od dve sekunde. Trudite se da ne pomerate gornji deo tela.

Pročitajte i… Stanislava savetuje: Kako da uživate u hrani i zadržite ravan stomak?

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Prebacite se na leđa i laganim pokretima podižite karlični deo. Trudite se da vam cela stopala budu čvrsto na podlozi, kao i da zadržite telo u izdržaju minimum dve sekunde. Ponovite vežbu deset puta.

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Vrlo slična vežba prethodnoj, ali ovog puta stopala približite ka sebi. Ovom promenom ćete prilikom dizanja karlice više uključiti i guzu, a ne samo zadnje mišiće na nogama. Vežbu ponovite deset puta.

Pročitajte i… Stanislava ima ultimativni savet da budete fit čak i sada

Foto: Fotografikum

Foto: Fotografikum

Iskoraci su najbolja vežba kompletne noge i guzu. Bočni deo nogu je ono što najviše muči žene, a ova vežba je najbolji “sagorevač“ istih. Trudite se da kolena ne prelaze vrhove prstiju i ponovite pokret po deset puta sa obe noge.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.