Nedostaje vam motivacije za trening? Preuzmite ove sjajne fitnes aplikacije

by | 7 oktobra, 2019

Doslednost, bar kada je u pitanju trening, zaista je vrlina, jer smo nebrojeno puta došli u iskušenje da odustanemo od treniranja i neretko smo tom iskušenju podlegli. Ipak, postoji niz odličnih fitness aplikacija, koje će nam pomoći da organizujemo dobar trening, regulišemo unos kalorija, ali što je najvažnije, opominjaće nas svakodnevno da je vreme za vežbanje, tako da ćemo imati podsetnik i motivaciju.

Umesto da samo gubimo vreme, prelistavajući društvene mreže, zar ne bi bilo pametnije da telefon iskoristimo za poboljšanje našeg zdravlja.

Danas smo za vas odabrali nekoliko zaista dobrih fitness aplikacija, koje će vam pomoći da dosledno trenirate i kreirate učinkovit trening svakog dana.

Freeletics

Ova aplikacija posebno je dobra za početnike. Bitno je da znate da je većina treninga na ovoj aplikaciji obogaćena vežbama visokog intenziteta, pa da na početku morate prilagoditi vežbe svojoj fizičkoj spremnosti, jer nemate snage da već prvog dana pratite online instruktora, u broju serija i ponavljanja.

Onima nešto iskusnijima, ova aplikacija, može pomoći da unaprede trening.

My fitness pal

Ovo je aplikacija koja prati unos vaših kalorija, što je ujedno i jedna od najvažnijih stavki, kada krenete u proces oblikovanja tela. Ova aplikacija funkcioniše po principu dnevnika, u koji unosite sve što ste danas jeli. Na ovaj način možete ispratiti tačan unos kalorija tokom dana i prema tome planirati dnevni trening, jer znate koliko tačno kalorija morate potrošiti da biste videli efekat.

Nike run club

Aplikacija, koja nas sve podseća, koliko je kretanje važno, mesi svaki naš pokret u toku dana. Uz to, ova aplikacija svakodnevno vam sprema novu motivacionu poruku, kako biste bili motivisani da se iz dana u dan sve više krećete.

Foto: @gymshark

Pročitajte i…Po ceo dan ste za kompjuterom? Ove vežbe su kao stvorene za vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.