Jutarnja rutina koju slavni i uspešni ne preskaču ni po koju cenu

by | februar 1, 2017

Meditacija? Možda je to poslednja stvar na koju biste pomislili kada je u pitanju zdrav život i uspostavljanje mira, sreće i radosti, ali je ključ upravo u njoj. Deset do dvadeset minuta tišine dnevno, u kojoj se oslobođamo misli, a samim tim i unutrašnjih stega i nemira, mogu da preporode naš život i povedu nas put uspeha i obilja. 

Foto: Guliver/Thinkstock

Da je ova rutina, koja zapravo može da se praktikuje u bilo koje doba dana, ali je divno i korisno okrenuti se njoj ujutru, blagotvorna i moća dokazuje i ogroman broj slavnih koji bez ustručavanja priznaju da im je upravo meditacija promenila život i pomogla im u stresnim životnim situacijama.

Pročitajte i… Kako mi je meditacija potpuno promenila život…

Foto: Guliver/Getty Images

Dženifer Eniston, Naomi Vots, Liv Tejlor, Keti Peri, Elen Deženeris, Opra Vinfi… Sve su to slavne i ostvarene žene koje su javno istakle da nikada neće odustati od mediacije i da je baš to najvažniji sastojak njihovog mira, radosti i uspeha.

Zahvaljujući ovoj rutini uspele su da smanje nivo stresa i napetosti, izgrade bolje odnose sa voljenima, poboljšaju svoje zdravlje i uopšte unaprede kvalitet života u svim sferama.

Foto: Guliver/Getty Images

„Moj život je bolji kada redovno praktikujem da mirno sedim u tišini 20 minuta dnevno. Zovite to meditacijom ili „tihim vremenom“ – nije važno. Poenta je da mom telu i mozgu to prija. Ukoliko to budete radili redovno brzo ćete osetiti kako vas se razvija neki duhovni mišić. Obećavam vam da ćete biti manje pod stresom i više fokusirani na posao. Meditacija predstavlja prirodni tok života kroz telo i svi treba da ga prate i praktikuju. Odluke se donose lakše, stvari se slažu na svoje mesto i ne postoji više unutrašnji konflikt u vama. Jednostavno postajete puni života“, rekla je Opra Vinfri o meditaciji.
Ako želite da krenete put sreće, mira i boljeg osećaja iznutra, mi donosimo divnu vođenu meditaciju za opuštanje i obnavljanje. Isprobajte!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: