Isceljujuća ljubav: Internacionalni kundalini joga seminar

by | januar 20, 2017

Kada iscelimo bol srca i otpustimo emotivne terete, spremni smo da potpuno prihvatimo i volimo sebe ovakve kakvi jesmo, kao i da se otvorimo za pravu ljubav i partnerstvo. Kada smo u ljubavi sa sobom, tada i odnos sa partnerom uzdižemo na viši nivo, a ako smo sami otvaramo se za pravo partnerstvo – privlačimo svoju srodnu dušu.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Po rečima Yogi Bhajana: Da bismo mogli da doživimo ljubav sa drugom osobom, neophodno je da prvo osetimo ljubav unutar sebe, u svojoj duši.

Zavoleti sebe

Zaista, sve dok istinski ne zavolimo sebe i sam život, nismo spremni za partnera u kome ćemo prepoznati srodnu dušu, nego ulazimo u veze koje nam donose tugu i razočarenje – to su životne lekcije, da naučimo da ljubav prvo treba da pronađemo u sebi.

Kada zračimo ljubav iz sebe i oko sebe, spremni smo za partnerstvo ispunjeno poverenjem, razumevanjem, radošću, nežnošću, uživanjem.

Uz specifične prakse kundalini joge probudicemo istinsku ženstvenost ili muževnost u sebi i manifestovaćemo iskonsku božansku ljubav.

Praksa obuhvata asane, mudre, bande, pranajame, ples, dinamične pokrete i interaktivne vežbe, diskusiju (pitanja i odgovori, utisci, dodatna objašnjenja) meditaciju i relaksaciju, kao i moćne drevne kundalini mantre.

Prakash (Foto: Promo)

Prakash (Foto: Promo)

Seminar je namenjen i ženama i muškarcima, prethodno iskustvo u jogi nije neophodno – pre svake prakse Prakash će detaljno objasniti kako se radi i koji su benefiti npr. pre mantre će biti objašnjeno zašto ta mantra, kako se pravilno izgovaraju reči i šta znače i kako ta mantra deluje; isto za krije itd. Radimo neke vežbe uz određenu meditativnu ili dinamičnu muziku, a neke u tišini. Seminar će biti održan na engleskom jeziku uz simultani prevod na srpski.

Prijave na: [email protected]

Više informacija pronađite na http://aktivniodmor.net/radionice-2/healing-love/

Cene za uplate od 18 – 27. januara su 6000 dinara, a za uplate na licu mesta: 6500 dinara.

Tagovi: