Trening od 15 minuta idealan za prazničan period

by | decembar 15, 2019
trening fitness

Tokom praznika jedna od aktivnosti koju najčešće zanemarujemo svakako je trening, koji bi nam pomogao da se uspešno izborimo sa onih nekoliko kilograma viška stečenih tokom praznika.  Iako je potpuno razumljivo da praznični period želimo da provedemo okruženi porodicom i prijateljima, sa što manje obaveza, ipak možemo izdvojiti vreme za efikasan a veoma kratak trening.

Svega 15 minuta treninga dovoljno je da ostanete fit i tokom praznika. Reč je o treningu koji opterećuje svaku mišićnu grupu i fokusira se na celo telo, a za koji vam nije potrebna dodatna oprema, već samo malo volje. Kombinacija kardio treninga sa statičnim vežbama pokrenuće ceo organizam, daće vam pravu dozu energije i sagoreće unete kalorije.

Još jedan benefit ovog treninga je što ako ga budete svakodnevno praktikovali tokom praznika definitivno ćete moći da uživate u omiljenim poslasticama.

Osim tokom praznika, ovo je idealan trening i za one dane kada nemate dovoljno vremena, a želite da ostanete u top formi. Kako bismo vas inspirisali da vežbate i ostanete fit, spremili smo za vas video sa predlogom treninga, koji će vas učiniti energičnim i tokom praznika.

Foto: GettyImages

Plan ishrane + plan vežbanja za oblikovanu i podignutu zadnjicu

Tagovi:

top