Nedostatak vremena je samo izgovor – 15-ominutni trening koji angažuje sve mišićne regije na telu

by | oktobar 27, 2019

Užurbani način života na našem telu ostavlja posledice kojih neretko nismo svesni, a višak kilograma nikako ne bi trebalo da nam bude jedini alarm o tome koliko je važno da promenimo svoj životni stil i počnemo da vodimo računa o svojoj ishrani i u svoju dnevnu rutinu uvedemo više fizičke aktivnosti.

Fizička aktivnost ima pozitivan učinak na celokupno stanje našeg organizma, topi masne naslage, poboljšava nivo energije, ubrzava metabolizam i pozitivno utiče na razvoj mišića i naše držanje. S obzirom na preveliki broj dnevnih obaveza, odlazak u teretanu često je luksuz koji sebi ne možemo priuštiti, ali zahvaljujući brojnim fitness instruktorima, koji svoje savete dele na YouTube-u, nedostatak vremena postaje samo izgovor, jer baš svako od nas može da izdvoji 15 do 20 minuta da aktivno vežba i poboljša stanje svog organizma.

Kako bismo vas inspirisali da se pokrenete izdvojili smo za vas savršeni 15-ominutni trening koji objedinjuje kardio i statične vežbe, kako bi vaš trening bio kompletan a vaše telo snabdeveno potrebnom dozom fizičke aktivnosti!

Foto: @juniperfitness

Jednostavan trening za pokretanje metabolizma (VIDEO)

Tagovi:

top