Trening od svega 8 minuta za savršeno oblikovane ruke

by | oktobar 20, 2019

Jesen je pravo vreme za uvođenje određenih lifestyle promena, koje će se pozitivno odraziti na kvalitet našeg života. Kako bismo se osećali dobro u svojoj koži, potrebno je da s vremena na vreme ugodimo sebi, ali pre svega da steknemo zdrave navike, kojih ćemo se svakodnevno pridržavati. Jedna od tih navika, svakako je i redovan trening.

Uz redovne treninge osećaćete se neuporedivo bolje, puno energije, ali i poletno, a uz to, vaše telo će sjajno izgledati. Međutim, bez obzira na to da li želite da oslabite par kilograma, ili oblikujete svoje telo, pre ili kasnije doći će vreme za specifikovane vežbe, koje aktiviraju i oblikuju pojedinu grupu mišića. Ovaj tip vežbi veoma je važan jer oblikuje svaki deo tela i čini da u celini izgledate besprekorno.

Ruke su definitivno jedan od delova tela, koji je najčešće izložen pogledima i upravo zbog toga ćete želeti da ih oblikujete, kako bi one izgledale što lepše. Iako su kardio i vežbe snage veoma važne kako bi se istopio višak kilograma i smanjio obim svakog dela tela, pa i ruku, vežbe zatezanja su te, koje će učiniti da pojedine regije na našem telu ne izgledaju opušteno, već da svaki deo tela bude besprekorno zategnut.

Iako su statične i čine se jednostavnim, vežbe za ruke zahtevaju veći broj ponavljanja i mogu biti veoma zahtevne. Baš kao i sve druge vežbe i ove zahtevaju istrajnost i upornost, u kombinaciji sa izbalansiranom ishranom.

U nastavku vam donosimo idealan trening, koji će vam pomoći da smanjite obim ruku.

Foto: @fashion.hola

Kako do savršenog struka za samo 10 minuta dnevno? (VIDEO)

Tagovi:

top