Uz ovaj 30-ominutni trening pripremite svoje telo za bikini (VIDEO)

by | avgust 21, 2019

Da biste se uspešno rešile suvišnih kilograma, prvo morate korigovati ishranu.

 

Najbitnije je da u svoju ishranu uvedete što više sezonskog voća i povrća i obogatite svoj meni različitim smutijima i salatama.

Neka vam piletina i riba budu osnovni izvor proteina. Kako biste potpuno pročistile organizam ne zaboravite da pijete što više vode i potrudite se da iz ishrane izbacite gazirane napitke!

Kada svoju ishranu dovedete u red, vreme je da uvedete svakodnevni trening.

Trening morate prilagoditi stanju vašeg organizma i vašim trenutnim sposobnostima, jer će jedino tako dati adekvatne efekte. Ako je vaš cilj da efikasno istopite masne naslage, fokusirajte se na kardio trening, sa druge strane, ako želite da zategnete pojedine delove tela, fokusirajte se na vežbe, koje će aktivirati baš te mišićne grupe.

Ako je stomak vaša najproblematičnija regija, potrudite se da ga oblikujete kombinujući različite vrste trbušnjaka sa plankom, koji aktivira celo vaše telo.

Druga problematična regija, kada je žensko telo u pitanju svakako su bedra. Da biste učvrstile unutrašnju stranu butina morate konbinovati najrazličitije vrste čučnjeva i iskorake. Ovaj deo tela posebno je tečko zategnuti, pa je zaista važno da sa vežbama za ovu regiju počnete što pre.

Predlog za trening koji će vaše telo oblikovati do savršenstva pogledajte ovde!

Pročitajte i…Plank: Vežba koja će vaš stomak oblikovati bolje od trbušnjaka

Foto: @etsy.com

Tagovi:

top