Plank: Vežba koja će vaš stomak oblikovati bolje od trbušnjaka

by | jul 5, 2019

Nema više odlaganja, kada je naš fizički izgled u pitanju, vreme je da aktivan trening postane deo naše dnevne rutine! U trenutku kada priorda počne da se budi, zaista je pravo vreme da probudimo i naše metabolizam i naš organizam i da pored dobrog izgleda, poradimo i na navikama koje će poboljšati kvalitet našeg zdravlja.

Kada je fizički izgled u pitanju, većina žena reći će vam da je stomak, najkritičnije područje, u koje se mora uložiti najviše truda, kako bi se prvi rezultati napokon pojavili. Jednostavno, sedelački način života i nekvalitetna ishrana, najviše posledica ostavljaju na ovaj deo tela, koji zahteva veliki trud, kako bi izgledao onako kako mi želimo.

Kada želimo da uložimo trud u perfektan izgled našeg stomaka, obično su trbušnjaci prva vežba, za koju se odlučimo, ali trebalo bi da znate da su oni veoma učinkoviti samo onda kada se rade potpuno ispravno, uz to, od svih vežbi, koje će istopiti salo u predelu stomaka, trbušnjacima će trebati najviše vremena. Ako želite idealnu vežbu, koja će oblikovati vaše stomačne mišiće i sagoreti masne naslage u predelu struka, odaberite plank, koji ćete raditi u udobnosti svoga doma, a posebno je preporučljiv, jer uključuje i mišiće celog tela, a ne samo stomaka.

Kako da odradite idealan plank trening, pogledajte OVDE!

Foto: @breebranks

Pročitajte i…Idealne vežbe za osobe obolele od artritisa

Tagovi:

top