Vežbajte kod kuće sa kraljicama fitnesa i to - besplatno

04/01/2021 in Fitness

Bezuspešno tražite fitnes program za vežbanje kod kuće koji vam odgovara. Fitnes kraljice Instagrama Džilijen Hju i Kejsi Ho pripremile su seriju od 20 treninga kojima se možete pridružiti besplatno.

Vežbajte kod kuće sa kraljicama fitnesa i to - besplatno

CentralITAlliance/iStock/Getty via Guliver

Vežbanje kod kuće zvuči odlično, ali ne znate kojim treninzima da se privolite? Fitnes kraljice Džilijen Hju i Kejsi Ho osmislile su novi četvoronedeljni program vežbi. Njemu možete, besplatno, da se pridružite u okviru FitOn Reset izazova za 2021. godinu.(Pročitaj i:Zbog ovih vežbi Hilari  Svonk je u savršenoj formi (video))

Ovaj fitnes izazov počeo je 1. januara, a od danas (4. januar) dostupni su svi programi vežbanja. Kejsi Ho, instruktor pilatesa i Džilijen Hju, poznata po svojim treninzima začinjenim plesom, provešće vas kroz 20 treninga i 4 meditacije. Viđe nema izgovora - važbajte kod kuće i to besplatno. (Pročitaj i: Ovaj 20-minutni boks trening kod kuće pomoći će vam da se izduvate dok ste u karantinu)

Svi trenizi kod kuće su iznivelisani tako da mogu da ih prate apsolutni početnici. Takođe, formirani su i setovi vežbi za one koji uveliko imaju kondiciju i fitnes rutinu. 

Kako izgleda jedan od treninga koje su osmislile fitnes kraljice Instagrama, možete pogledati ovde:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassey Ho (@blogilates)

 

Priključivanje izazovu je potpuno besplatno. Oni koji imaju američko državljanstvo, a priključe se fitnes izazovu, dobijaće i nagrade svake nedelje. Za nas, jedini zgoditak su besplatni, a kvalitetni treninzi kod kuće. Što da ne? (Pročoitaj i: Trejsi Elis Ros pokazala: Bočni plank muči i glumice)

Shape

CentralITAlliance/iStock/Getty via Guliver

Komentari (0)

Loading