Vežbajte sa timom Krisa Hemsvorta i to - besplatno

14/01/2021 in Fitness

Ako želite da vežbate kod kuće, ali nemate plan treninga, ove fitnes aplikacije vam mogu pomoći u tome. I to besplatno

Vežbajte sa timom Krisa Hemsvorta i to - besplatno

Brook Mitchell / Stringer/Getty Images Asia

Želite da vežbate kod kuće, ali ne znate kako da napravite plan vežbanja. Izgubite se u moru prikaza na youtoube, jer, jednostavno, ne znate šta je dobro za vas. 

Odgovor su - fitnes aplikacije. Jedna je nezgodna caka: sve se one, po pravilu, naplaćuju. Zato, predstavljamo vam fitnes aplikacije koje su rešile da ove godine pruže besplatne probne periode za sve nove članove. Iskoristite priliku i pronađite svoj program vežbanja potpuno besplatno. (Pročitajte i: Kako da vežbam kod kuće i zaista postignem rezultate?)

Centr

Tokom januara imate priliku da 6 nedelja vežbate sa Torom. Da, da, zgodni Kris Hemsvort koji je osvojio svet ulogom Tora u "Osvetnicima" rešio je da novim korisnicima svoje fitnes aplikacije omogući šest nedelja besplatnog probnog perioda. 

Za ovih šest nedelja imate uvid u preko 1000 vežbi, 600 zdravih recepata, preko 200 meditacija. Sve ih je osmislio Hemsvortov tim trenera, kuvara i velnes eksperata. 

 

Fhitting Room

Ovaj njujorški studio dozvoljava dve nedelje besplatnog korišćenja aplikacije pre nego počne sa naplatom. Za to vreme, imate mogućnost da pristupite videoteci i biblioteci vežbi za celo telo. Među vežbama su one za koje vam nije potrebna oprema i koje se baziraju na sopstvenoj snazi. Ipak, oni koji imaju prave male kućne teretane mogu da nađu i programe za vežbanje sa opremom i to na različitim fitnes nivoima. (Pročitajte i: Ovaj 20-minutni boks trening kod kuće pomoći će vam da se izduvate dok ste u karantinu)

 

Peloton

Ime čuveno u fitnes svetu rešilo je da svim novim korisnicima dozvoli čak dva meseca besplatnog korišćenja svih resursa. Za one koji imaju opremu na raspolaganju je odličan kardio sadržaj. Ali, čak i ako imate samo strunjaču za jogu, možete se okoristiti ovim probnim periodom. Dostupne su vežbe snage, joga, vežbe istezanja, pa čak i časovi meditacije. 

eternalcreative/iStock/Getty via Guliver

 

 

Down dog

Do kraja februara, Down dog je sve sadržaje učinio potpuno besplatnim. Možete trenirati jogu, ići na meditaciju, raditi vežbe visokog intenziteta... Tu je čak i joga za trudnice. Ne samo što birate vežbe sami, već možete da im prilagodite i glas trenera, muziku... (Pročitajte i: Vežbajte kod kuće sa kraljicama fitnesa i to - besplatno)

 

Emily Skye FIT

Influenserka Emili Skaj obezbedila je mesec dana besplatnog probnog perioda za sve korisnike koji se registruju tokom januara. Tu je njen 12-3-30 program, kao i drugi programi usredsređeni na trup ili zadnjicu. Takođe, možete da birate da li ćete vežbati kod kuće ili u teretani.

 

Shape

Brook Mitchell / Stringer/Getty Images Asia

Komentari (0)

Loading