Upornost topi kilograme: 30 kilograma manje za 8 meseci

by | februar 4, 2016

Osećala sam se lepom. Moj muž je smatrao da sam lepa. Ali insistiranja mojih prijatelja učinila su me nesigurnom, počinje svoju priču Angela.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Angela Krikmor (36) svojom pričom o mukotrpnom putu od debeljuce do fit devojke motivisala je i oduševila mnoge žene širom sveta.

Pročitajte i… Ima četvoro dece i savršenu liniju: Njena tajna je jednostavan trik

Naime, Angela je svoj proces mršavljenja započela je 2011. godine kada je imala 83 kilograma. Bila je i psihički i fizički iscrpljena svojim izgledom. Glavnim krivcem smatra loš i nezdrav stil života – posao, kuvanje i sedenje ispred TV-a.

Kako je Angela uspela toliko da smrša, i zašto se raspao njen brak pogledajte na sledećim stranama… 

Good morning world!! Today it is a new day to get back on the lean journey and make more progress on your health and…

Posted by Angela Crickmore on Sunday, November 29, 2015

Uprkos insistiranju prijatelja da povede računa o svojoj kilaži, Angela je smatrala da joj ništa ne fali.

„Osećala sam se lepom. Moj muž je smatrao da sam lepa. Ali insistiranja mojih prijatelja učinila su me nesigurnom“, kaže Angela za Daily Mail.

Kako priznaje, njenom mužu nije smetao njihov način života, premalo aktivnosti i konstantno sedenje. Vikendom bi samo odlazili kod njegovih u posetu, a potom se vraćali kući i nastavljali po starom.

Preokret se desio kada je jednoga dana na pragu svoje kuće videla prijateljicu Karlu koja je uspela da smrša nekoliko kilograma.

„Pomislila sam, kad može ona, zašto ne bih mogla i ja“, priča Angela.

Tuesday Transformation! 100% natural

Posted by Angela Crickmore on Tuesday, December 22, 2015

Od tada se okrenula dijeti koju je pronašla na internetu, a koja je podrazumevala manje i zdravije obroke na svaka tri sata. Jela je više avokada, oraha, lešnika, slatkog krompira.

„Imala sam specijalnu torbu u koju sam nosila svoju hranu kada krenem na posao. Ubrzo sam shvatila da je upravo torba bila ključ gubljenja težine. U njoj se nalazilo sve što mi je bilo potrebno i nikada nisam pojela što nije iz torbe! Nakon 8 meseci izgubila sam skoro oko 30 kilograma“,
napisala je na Instagramu Angela.

Kilogrami su počeli da se tope, i Angela je dobila motivaciju da krene sa fizičkom aktivnošću. Zbog srama od svoje kilaže, nije smela da ide u teretanu, već je najpre krnula sa pešačenjem i trčanjem u obližnjem parku.

Suprug bi je odvezao do parka, ostavio tu, i čekao u kolima dok ona ne završi sa treningom, prenosi Daily Mail.

Prvi bitni rezultati pojavili su se nakon osam meseci i Angela je konačno krenula u teretanu.

„Bila sam u stanju da kuvam i jedem, a da ne dobijam kilograme, ali moj suprug i sin nisu želeli da se pridržavaju mojih novih navika, čak nisu želeli ni da mi se pridruže u šetnjama parkom“, objašnjava žena.

Dodaje i da je insistirala na tome da bi i njih dvojica trebalo da povedu računa o tome šta jedu i kako žive, te je rešila da im više ne sprema hranu koju su navikli da jedu. Između ostalog, nije želela ni da ceo svoj trud baci u vodu vrativši se na staro.

" Confidence in ourselves is the most important ingredient for leading a life of success and happiness "

Posted by Angela Crickmore on Thursday, October 22, 2015

„Mova nova JA osećala se sjajno! Želela sam mnogo više od života – da vozim bajs, planinarim, kampujem, putujem, upoznajem ljude. Postala sam toliko aktivna da sam čak i prestala da gledam televiziju“, priznaje Angela (36).

Ubrzo, njen brak počeo je da propada. Različiti prioriteti i stavovi prema životu doveli su do prvih nesuglasica. Rešili su da se razvedu nakon 9 godina braka.

Angela priznaje da se nimalo ne kaje što je sada sama, okrenula se svom novom životu i bodibildingu, te se nada da će u nekoj skorijoj budućnosti postati profesionalni trener i pomagati ljudima koji su imali istih problema kao ona.

„Želim da pomognem ljudima. To me čini srećnom“,
zaključuje 36-godišnja žena za Daily Mail.

BE Strong when you are weakBrave when you are scared And Humble when you are VICTORIOUS !!!;

Posted by Angela Crickmore on Friday, October 23, 2015

Mind, Body and Soul! Helping you discover your own happiness and fulfilment! 󾰀

Posted by Angela Crickmore on Saturday, October 24, 2015

Tagovi: