Head&Shoulders Soothing Care: Šampon koji će vam vratiti samopouzdanje

by | 1 marta, 2013

Svrab i nestabilna koža glave mogu nas omesti u postizanju naših ciljeva i poremetiti nam samopouzdanje, ali Head & Shoulders Soothing Care šampon je napravljen da pruži momentalno olakšanje pri svrabu i uklanja perut i do 100 odsto pružajući vam samopouzdanje.

Svrab kože glave je čest problem kod ljudi čija je koža izgubila prirodni balans. To je uglavnom reakcija kože na spoljašnje i unutrašnje faktore kao što su zagađenje, stres ili promena temperature. Takođe, svrab je jedan od prvih znakova peruti – zato je još važnije da se kontroliše pre nego što se stanje pogorša. Svrab i perut nisu samo dosadni i neprijatni, nego nas sprečavaju u koncentrisanju na druge, važnije stvari u životu, a može biti i previše neprijatno kada osetite potrebu za češanjem na javnom mestu.Otklanja vidljivu perut redovnom upotrebom

Da bi obeležili izlazak novog Soothing Care šampona, slavni fudbaleri Billy Wingrove i Jeremy Lynch, priključili su se Head&Shoulders timu, u ulozi motivacionih trenera kako bi omogućili i drugima da obavljaju poslove samouvereno.

Zaboravite na svrab i idite podignute glave sa sjajnom kosom koja izgleda i miriše fenomenalno sa novim Head&Shoulders Soothing Care šamponom, dostupnim na srpskom tržištu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.