Opadanje kose: Tri moćna saveznika koja će vam pomoći da rešite ovaj problem

by | 16 juna, 2022
opadanje kose

Opadanje kose jedan je od glavnih krivaca za gubitak samopouzdanja, a efikasno rešenje dolazi u vidu preparata iz portfolija brenda Revalid.

Lepota i zdravlje za Revalid

Opadanje kose učestao je problem. Normalni ciklus rasta dlake podrazumeva rast, odmor i opadanje. Osobe koje imaju zdravu kosu gube, u proseku, između 70 i 100 dlaka dnevno. Svaki gubitak iznad ovog može prouzrokovati proređivanje kose, čak i ćelavost, što se može desiti iznenada ili postepeno. Takvi simptomi mogu ukazivati na poremećaj u ciklusu rasta dlake i, u tom slučaju, konsultacija s lekarom je neizostavna. A šta možemo da učinimo kako bismo rešili problem opadanja kose? Da posegnemo za Revalid proizvodima!

OPADANJE KOSE: REVALID NUDI REŠENJE!

Revalid je linija švajcarskih proizvoda protiv opadanja i za negu kose. Njen holistički sistem razvijen je u cilju pospešivanja zdravlja kose i njenog jačanja od korena do vrha. Revalid proizvodi smanjuju opadanje kose i podstiču njen rast. Spoljašnju negu čine šampon i serum, koji – zahvaljujući aktivnom sastojku Redensylu i švajcarskoj Artemisiji – neguju teme glave, sprečavaju opadanje i stimulišu rast nove kose.

Revalid stimulišući šampon

Sadrži Redensyl, inovativni sastojak, za koji je dokazano da oživljava ćelije u folikulima odgovorne za rast kose. Sadrži dva patentirana molekula – DHQG, izolovan iz drveta ariša i EGCG2, pronađen u listu zelenog čaja, u kombinaciji sa cinkom i amino kiselinom glicin. Ekstrakt švajcarske Artemisije i pantenol omogućavaju nežno čišćenje, obezbeđujući pritom hidrataciju i jačanje. Omogućava nežno čišćenje i savršena je uvertira za tretman protiv opadanja kose Revalid serumom.

Revalid serum za ponovni rast kose

Redensyl pospešuje rast kose, smanjuje opadanje kose i povećava njenu gustinu za 8%, odnosno stvaranje do 28.000 novih dlaka nakon tri meseca svakodnevne primene, što je potvrđeno kliničkim ispitivanjem. Ekstrakt cveta Artemisije iz švajcarskih Alpa obezbeđuje antioksidativna esencijalna ulja koja dopunjuju efekat Redensyla. Amino kiseline i pantenol hidriraju kosu i suvu kožu glave i stimulišu obnavljanje ćelija kože.

Revalid kapsule

Da bi nega kose bila potpuna, spoljašnju negu neophodno je dopuniti terapijom iznutra. Revalid kapsule čine kompleks vitamina, minerala i amino kiselina koji potpomažu rast i negu kose iznutra i tako kompletiraju njenu negu.

Zdrava kosa = srećna žena! Zato, oživite svoju kosu uz pomoć Revalida.

lepotaizdravlje.rsOladimeji Odunsi via Unsplash, PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.