Veliki mesečni horoskop za decembar: Da li nam se sreća konačno osmehuje?

by | 1 decembra, 2020

Šta nam zvezde donose – Veliki mesečni horoskop za decembar 2020. godine

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Ovan

Dragi Ovnovi, do kraja godine vas čeka velika završnica na svim poljima I vi ćete se sadasposebnim zadovoljstvom posvetiti svojim ciljevima. Kako je u vašem prirodno polju ličnosti I dalje planeta Mars, ali se kreće direktnim hodom, primetićete kako, za početak, ne fali preko potrebne energije I završili ste s stagnacijom. Do sedamnaestog decembra se veliki broj prepreka kada je vaša karijera u pitanju, prevazilazi. Razmišljate o svojim budućim planovima, a mnogi pripadnici vašeg znaka dobijaju priznanje za rad I trud iz perioda iza njih.

Na polju ljubavi, do prve polovine meseca zauzeti pripadnici vašeg znaka prolaze kroz krizu kada je partnerstvo u kom se nalaze u pitanju. Odnos sa voljenom osobom trpi, zbog sumnji, različitih stavova I natezanja oko ličnih stavova. Druga polovina meseca donosi povoljan aspekt palnete ljubavi, koja ulazi iu vatreni znak Strelca I vraća vam veru u ljubav I sklad u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka su skloni strahovima, posebno kada je sam početak meseca u pitanju, ali druga polovina meseca donosi priliku da se emotivno ostvare, ali će relacija biti zasnovana na strastima.

Na polju zdravlja,vraća vam se energija I snaga, posebno kada planeta Saturn uđe u znak Vodolije I napravi povoljan aspekt sa vašim Suncem koje simbolizuje vitalnost, na prvom mestu.

Njima su previđen najveći uspeh: Astrolozi otkrili koje znake čeka sreća u 2020!

Bik

Dragi Bikovi, vašim prirodnim poljem međuljudskih odnosa, dogovora ali i sukoba, prolazi planeta harmonije, koja se ovde nalazi do petnaestog decembra i za to vreme ćete imati priliku da izgladite narušene relacije, da se predstavite u boljem svetlu I da sklopite važne dogovore. Vaša vladajuća planeta je u znaku Škorpije u prve dve nedelje meseca, pa ćete biti skloni dramama ali i paranoji. Kontrolišite se. Troškovi koji će vas brinuti su prisutni tokom čitavog meseca.

Na ljubavnom planu, ukoliko ste u vezi ili u braku, veoma ste fokusirani na potrebe voljene osobe, što se tiče prve dve nedelje decembra. Biće vam važno da ugodite partner i zauzvrat dobijate veliku zahvalnost. Druga polovina meseca donosi povećanu strast u odnosu u kojem se nalazite, mada će jedan deo pripadnika vašeg znaka biti izložen krizi koja se tiče partnerstva. Neophodno je zadržati harmoniju da bi se izazovan period prevazišao.
Ako ste slobodni, prilično ste nestrpljivi I umorni od svakodnevice u kojoj se nalazite. Malodušni ste ali u prvoj polovini meseca se vašim poljem javnosti i partnerstva kreće Venera, koja simbolizuje ljubav. Ovo je odličan period koji će mnogim slobodnim Bikovima doneti novu ljubav. Na samom početku, ova je priča ispraćena nekom vrstom krize.

Na polju zdravlja, obratite pažnju na organe za reprodukciju, kao I na cirkulaciju.

Blizanci

Dragi Blizanci, u prvoj polovini meseca, već drugog decembra, vaša vladajuća planeta ulazi u vaše prirodno polje odnosa sa javnošću, drugim ljudima, ali I partnerstva. To govori o tome da ćete biti više nego inače raspoloženi za komunikaciju s drugim ljudima, za razliku od prethodnog perioda, kada je vaša planeta boravila u polju posla i donosila brige. Vedriji ste i optimističniji a ukazuje se prilika da se sklope poslovni dogovori sa strancima ili sa ljudima koji imaju veze sa inostranstvom. Pored toga, platni se popravlja, nakon stagnacije I komplikacija.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, biće vam veoma važno da tokom decembra da uspostavite što bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Druga strana će se otvoriti i uspećete prevazići neke nesporazume iz prošlosti. Potreba da se udovolji drugoj strani je kod vas izuzetno naglašena tokom prve dve nedelje meseca. Petnaestog decembra, planeta ljubavi ulazi u vaše polje parnterstva, tako da dodatno daje sklad. Ako ste slobodni, prva polovina meseca Blizancima donosi flert u okviru radnog kolektiva. Privlači vas harizmatična, ali i misteriozna osoba. Povedite računa o tome kome se poveravate da se ne desi skandal.

Na polju zdravlja, decembar donosi slabu cirkulaciju. Proverite hormone.

Veliki mesečni horoskop za decembar! 

Rak

Dragi Rakovi, planeta komunikacije drugog decembra ulazi u vaše prirodno polje posla i donosi vam priliku da na bolji način prezentujete svoje ideje nadređenima kao i kolegama. Ovaj tranzit ukazuje I na pojačanu komunikacijiu, potrebu za promenom na ovom polju ali i dozu nervoze koju je neophodno kontrolisati. Ukoliko ste čekali uprethodnom periodu povoljne vesti u vidu bonusa, bolje pozicije Ili zaposlenja, ovo je mesec koji bi mogao mnogima isto i doneti.

Na polju ljubavi, u prvoj polovini meseca, zauzeti pripadnici vašeg znaka završavaju sa opeterećenjima na polju partnerstva. S obzirom da planeta lekcija do sedamnaestog decembra boravi u vašem braka, neophodno istrpiti pritisak koji se već neko vreme nameće. Nakon toga, dolazi do popuštanja i kvalitetnijeg odnosa. Mars je u napetom aspektu s vašim znakom I preporuka je ne reagovati na potencijalne provokacije. Ako ste slobodni, planeta ljubavi iuvašem prirodnom polju ljubavi donosi aktivniji društveni život a samim tim povećava šanse da stupite u emotivnu vezu. U vama postoji doza nervoze i nestrpljenja I to ćete projektovati na osobu koja je za vas zainetersovana.

Na polju zdravlja, obratite pažnju na unutrašnje organe, konkretno na želudac. Pored toga, moguće su povrede.

Energija koja osvaja – Horoskopski znaci koji nikad ne staju

Lav

Dragi Lavovi, na polju posla, udecembru mesecu, dolazi do kulminacije u prvih sedamnaest dana. Saturn zvršava svoj hod kroz ovo vaše prirodno polje I imaćete utisak da nikada niste imali više obaveza I tereta. Strpljenje je sada od najveće važnosti kao I dobra organizacija. Potrudite se da se ne ulenjite u ovom periodu, da ne padate na izazove, kojih će sigurno biti. Druga polovina meseca mnogim Lavovima donosi priliku za novo poslovno iskustvo.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, prve dve nedelje decembra donose distance u odnosu na voljenu osobu, s razlogom, jer je posao ipak na prvom mestu. Zbog toga će suprotna strana negodovati, međutim, kratkotrajno, jer ćete na vreme reagovati I posvetiti pažnju suprotnoj strani. Komunikacija je dobra I skloni ste zajedničkom maštarenju o putovanjima I novim znanjima. Ako ste slobodni, druga polovina meseca donosi priliku za ulazak u emotivnu vezu sa oosbom koja je nekoliko godina starija od vas. Ovo je priča koja će imati potencijal za trajanje u budućnosti.

Zdravlje je stabilno, iako se već dugo osećate umorno I iscrpljeno.

Devica

Drage Device, vaša vladajuća planeta, Merkur, se drugog decembra seli u znak Strelca a nalazi se u vašem prirodnom polju doma I porodice. Već na samom početku meseca, osetićete veliku promenu u svom rasploženju, vraća se entuzijazam za rad, ali ćete ipak, na prvom mestu, biti orijentisani na odnose unutar porodice. Veliki broj Devica razmišlja o nekoj vrsti promene u okviru doma. Moguća selidba. Obratite pažnju na komunikaciju u odnosu na nadređene. Neretko će vam se dešavati da ne razumete šta autoriteti žele od vas, pa dolazi do raskoraka ili nesporazuma.
Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, vaše dobro raspoloženje se reflektuje I na voljenu osobu. planeta ljubavi je u prvom delu meseca u vašem prirodnom polju komunikacije ali kraćih putovanja pa će biti govora I o poseti susednih mesta u odnosu na mesto prebivališta. Venera petnaestog decembra ulazi u vaše polje doma I unosi sklad u porodicu. Moguća poseta mlađih rođaka. Ako ste slobodni, jedna prepiska ima potencijal da preraste u nešto više. Ukoliko prevaziđete neke sitne razlike I ne tražite greške u suprotnoj strani.
Zdravlje je stabilno.

Veliki mesečni horoskop za decembar 2020.

Vaga

Drage Vage, ovaj mesec donosi realizaciju mogih planova kada je polje doma u pitanju I nakon dužeg pritiska, na svim poljima, vreme je da odahnete. Ipak, na to ćete malo sačekati, jer je prva polovina meseca ipak nešto napetija nego inače. Od početka decembra, mogući su manji prilivi novca na koji niste računali. Vage koje već duže vreme čekaju promenu na bolje kada je karijera u pitanju, mogu očekivati povoljne vesti udrugoj polovini meseca.

Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, zajedno sa voljenom osobom razgovarate I pravite planove na temu kućnog budžeta. Kako će vaša vladajuća planeta u drugoj polovini meseca boraviti u vašem polju komunikacije, ovo je period kada ćete uspeti vratiti harmoniju, kroz razgovor. Izlivi ljubavi s obe strane su prisutni tokom čitavog meseca. Ako ste slobodni, poželećete da privučete pažnju osobe koja ima veoma optimističan stav prema životu. Flertujete, ali kada druga strana uzvrati, vi se povlačite.
Na polju zdravlja, iscrpljeni ste a do kraja meseca su mogući problem s urinarnim traktom.

Škorpija

Drage Škorpije, na polju posla vlada velika dinamika I vi užurbano pokušavate na vreme privesti kraju svaku obavezu. Prisutna je nervoza I želja za odmorom, ali ste svesni da to sebi ne možete priuštiti I suočavate se izazovima koji su pred vama. Izbegavajte rasprave s kolegama, sukob većih razmera je u suprotnom neizbežan. Tokom druge polovine meseca, počinjete da razmišljate kako rešiti određene teme koje se tiču porodičnih odnosa kao I stanja na nekretnina. Jedan deo Škorpija je u hladnijim odnosima sa ostalim članovima porodice.
Ukoliko ste u vezi ili u braku, prva polovina meseca je izuzetno povoljna kada je relacija u kojoj se nalazite u pitanju. Planeta harmonije je u vašem polju ličnosti tako da imate priliku da poboljšate odnos sa partnerom.
Slobodni pripadnici vašeg znaka su skloni flertu sa osobom koja se nalazi u neposrednoj blizini. Kako ste tokom decembra posebno šarmantni, privlačite pažnje I više nego što vam je drago. U svakom slučaju, kada je ljubav u pitanju, veliki broj pripadnika vašeg znaka će promeniti svoje emotivni status.
Obratite pažnju na unos šećera u organizam, a preporuka je da proverite I stanje hormona.

Strelac

Dragi Strelčevi, tranzitni Merkur drugog decembra ulazi u vaše polje ličnosti I što će vas okrenuti prema drugim ljudima u smislu potrebe za komunikacijom. Ističete se u kolektivu kada su nove ideje u pitanju, ali je savet da se držite suštine. Svoje planove ili ideje prezentujte konkretno, bez mnogo okolišanja I širenja priče, da ne izgubite puno vremena ali I pažnju sagovornika. Razmišljate o dodatnoj edukaciji. Finansije su stabilne. Četrnaestog decembra imamo mlad Mesec u koji se dešava u vašem polju ličnosti I preporuka je da važne odluke odložite za kasniji period. Ukoliko ste uz vezi ili u braku, baš ova nedelja može doneti sukobe I sumnje u lojalnost s obe strane. Ukoliko se strpite, ne reagujete, videćete da ste ipak pogrešili u proceni. Venera je od druge nedelje meseca u vašem polju ličnosti, pa postepeno donosi harmoniju u relaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka u decembru imaju posebnu auru oko sebe, što privlači veliki broj kandidata za ulazak u emotivnu vezu. Od devetnaestog decembra je moguća promena statusa na ovom polju.
Povedite računa o ishrani I ne preterujte s hedonizmom.

Jarac

Dragi Jarčevi, prvih sedamnaest dana je u vašem slučaju veoma važan period jer Saturn završava hod kroz vaš horoskopski znak I ovaj period će vam biti najnaporniji. Neophodno je da istrajete I da se strpite, ma koliko vam bilo dosta. Ne zaboravite da ćete baš tada, napraviti veliki pomak napred, da biste se u periodu nakon toga posvetili finansijama. U vama će se javiti doza straha za stanje na računu. Ovo je samo privremeno.
Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se popravlja. Distanca jenjava I vi se otvarate prema voljenoj osobi, nakon dužeg perioda zahlađenja. Mora se naglasiti da je planeta komunikacije, Merkur, ipak u vašem prirodnom dvanaestom polju, pa će vam povremeno biti potrebna tišina. Obavestite partnera o tome. Ako ste slobodni, planeta ljubavi se nalazi u polju velike grupe ljudi, društvenih mreža I prijatelja, tako da je ovo mesec koji će vam ljubav doneti upravo ovim putem. Na samom početku, radi se o komunikaciji I upoznavanju, da bi nakon toga započeli romansu koja će biti obavijena tajnom.
Prva polovina meseca Jarčevima donosi kulminaciju umora.

Preporuka je naći vremena za odmor ali se I skloniti I energetskih vampire. Mlad mesec četrnaestog decembra donosi nesanice.

Najbolje i najgore kombinacije majke – ćerke

Vodolija

Drage Vodolije, tokom decembra, odnosno za vreme prve polovine meseca, vam stiže podrška od strane autoriteta koji će prepoznati vaš rad a posebno trud koji ulažete kada se radi o polju posla. Neko vreme ćete biti skloni povlačenu, usled nedostatka energije, ali već druga polovina meseca donosi vraćanje entuzijazma a od četrnaestog decembra, nakon mladog Meseca u vašem polju planova I želja što znači da ste na pragu nekih novih životnih iskustava. Sredinom meseca, sedamnaestog decembra, Saturn ulazi u vaš znak I označava početak nove životne faze koja če biti izuzetno važna za vaš dalji razvoj. Na samom početku, posebno prva dekada znaka, će osetiti potrebu da se ozbiljno posvete poslu ali I ostalim aspektima života.

Ako ste u vezi ili u braku, već od samog početka meseca, planeta Merkur ulazi u znak koji pravi povoljan aspekt na vaše Sunce I vi ćete, zajedno sa partnerom biti orijentisani na zajedničke planove. Suprotna strana će vam pomoći I da neke svoje lične ciljeve sprovedete u delo. Ako ste slobodni, za vas će se zainteresovati osoba koja na samom početku ima prijateljski stav prema vama, što biste vi to upravo tako mogli I protumačiti. Zbog toga ćete se iznenaditi kada se pokaže drugačije.

Na polju zdravlja, povedite računa o disajnim organima a usled ubrzane motirike, može doći do povreda.

Ribe

Drage Ribe, vredno radite na svojim planovima, od kojih ne želite odustati što je odličan stav, posebno sada, kada ćete videti da će se neke želje realizovati na onaj način koji ste očekivali. Ukoliko naiđete na prepreku, preporuka je da se ne povlačite, posebno do sedamanestog decembra. Nakon toga, dobijate nagrade za svoje zasluge. Četrnaestog decemnra, eklipsa u vašem polju reputacije I karijere donosi stres koji je samo uvod na neke od kvalitetnih promena. Ovo je novi početak za mnoge pripadnike vašeg znaka I dolazi do novih odgovornosti, čak I onih na koje u ovm trenutku ni ne pomišljate. Finansije su nešto bolje.

Ako ste u vezi ili u braku, loša komunikacija, želja za isticanjem s obe strane, donosi sukobe. Razmišljate šta dalje činiti. Ukoliko budete želeli raščistiti nesporazume sa partnerom, nećete uspeti u tome. Strpite se do kraja meseca. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da započnu avanturu, koja je kratkog daha razmislite da li u ovom trenutku sa tim možete da se nosite.

Zdravlje je stabilno.

Helena Cupać Deagreez / iStock / Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.