Kada je pravo vreme za brak za svaki horoskopski znak?

by | 4 maja, 2023
Vreme za brak

Zvezde predviđaju kada je pravo vreme za brak sudeći po vašem horoskopskom znaku. Da li je bolje da se venčate mladi ili u kasnijim godinama?

Kada je pravo vreme za brak za svaki horoskopski znak?

Ovan

Za Ovnove je najbolje da se ne venčavaju pre 22. godine. Njima je potrebno vreme da dublje razumeju sebe u svoje potrebe, ali i da razviju veštinu upravljanja svojim emocijama. Stoga bi trebalo da sačekaju dok ne budu spremni za tako ozbiljan korak.

Bik

Najbolje vreme za bikove da stupe u brak je sa 25-30 godina. Bikovi cene stabilnost i sigurnost u životu, uključujući i lične odnose. Oni više preferiraju dugoročne veze zasnovane na dubokom razumevanju, poštovanju i ljubavi i zbog toga im treba više vremena da pronađu srodnu dušu.

Pravo vreme za brak: Blizanci

Ukoliko ne želite da imate više brakova iza sebe, najbolje bi bilo da se venčaju posle 30 godina. Oni obično žele da zadrže nezavisnost i slobodu delovanja u odnosima. Blizanci su skloni promenljivosti, vole raznolikost i nova iskustva, pa im može biti teško da budu verni jednom partneru.

Rak

Rakovima je idealno doba za stupanje u brak sa 22-25 godina. Možda će im trebati više vremena da izgrade duboke odnose i nauče da veruju partneru. Za njih je veoma važno da njihov partner poštuje njihove granice i da podržava njihovu karijeru i životne ciljeve.

Lav

Lavovi ne bi trebalo da se venčavaju pre 35 godina. Predstavnicima ovog znaka je potreban partner koji može uravnotežiti njihove emocije i učiniti njihov život stabilnijim. Kod partnera cene inteligenciju i smisao za humor.

Pravo vreme za brak: Devica

Najbolji bračni intervali su između 22-24 i 25-29 godina. One očekuju isti stepen odanosti koji su spremne da ulože u vezu. Zbog toga je za njih veoma važno pronaći partnera koji je spreman da vodi zajednički život zasnovan na međusobnom poštovanju i poverenju.

Vage

Za Vage je preporučljivo da sačekaju da pređu 20 godina. Da bi bili u srećnom braku, Vage moraju naći osobu koja teži ravnoteži i pravdi u odnosima i koji su spremni na otvorenu komunikaciju i međusobno razumevanje.

Škorpije

Škorpije mogu da izgrade srećan brak u bilo kom uzrastu. Ovaj znak je skloniji stvaranju odnosa zasnovanih na intenzivnim emocijama, strasti i dubokoj emocionalnoj vezi. Oni žele intenzivan brak i spremni su da rizikuju da bi stvorili takvu vezu.

Pravo vreme za brak: Strelac

Strelčevi su još jedan znak koji ne bi trebalo da žuri. Za njih je najbolje da se venčavaju posle 35. godine jer oni često odlažu odluke za kasnije. Partner kakvog Strelčevima treba mora biti spreman na otvorenu komunikaciju i međusobno razumevanje. Za stvaranje srećnog braka važni su im uzajamno poštovanje, poverenje i komunikacija.

Jarac

Jarčevi bi trebalo da stupe u brak do 25. godine. Oni cene stabilnost i pouzdanost, pa će u partneru tražiti slične vrednosti. Naravno, biće spremni za ozbiljnu vezu.

Vodolija

Vodolije žude za slobodom i nezavisnošču, pa je najbolje doba za brak posle 40. godine. Oni će pokupavati da stvore odnose u kojima niko neće krširi njihova prava i ni u kom slučaju ih neće ništa ograničavati. U partneru traže pouzdanog prijatelja na koje mogu da se oslone u teškim vremenima.

Pravo vreme za brak: Ribe

Za ribe bi bilo najbolje da stupe u brak do 27  godine. Predstavnici ovog znaka imaju visoku emocionalnu osetljivost i često se ponašaju u skladu da svojom intuicijom i emocijama. Za brak će tražiti partnera koji razume njihove emocionalne potrebe i spreman je da sasluša kada im zatreba.

PeopleImages/GettyImagesPlus